ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ…

Όταν κάτι το διαβάζεις 27 Ιουλίου δεν γίνεται να το… αποκαλύπτεις 2 Αυγούστου!

Να ξέρουμε τι μας γίνεται…

Με τρελαίνετε παραμονή της Παναγίας και δεν μου αρέσει καθόλου. Αλλά όλα έχουν κι ένα όριο ρε παιδιά. Ειδικά σε αυτή τη χώρα που αυτό που λες είσαι, όμως μέχρι ενός σημείο. Το θέμα είναι τι μεταγραφές κάνει ο Παναθηναϊκός και από εκεί και πέρα έρχεται το ποιος αποκαλύπτει κάποια είδηση που αφορά τα μεταγραφικά. Απλά το να πανηγυρίζει κάποιος για κάτι που κάποιος άλλος έχει γράψει, είναι τραγικό.

Η ομάδα μας πήρε τον Δανό εξτρέμ Μπεκ. Γερό να είναι το παιδί μεγάλη καριέρα να κάνει. Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ήταν η εφημερίδα που ΠΡΩΤΗ είχε γράψει το Σάββατο 27 Ιουλίου πως θα γίνει κι άλλη κίνηση για ακραίο! Τότε που όλοι… πετούσαν αετό λέγοντας πως «με τον Μολό τελείωσαν οι μεταγραφές των εξτρέμ». Αφού εξηγούσε η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών τα πως και τα γιατί (το εξαιρετικό οικονομικά deal με τον Γάλλο που δίνει δυνατότητα για έξτρα μεταγραφή κτλ) αρκετοί το διάβασαν και έμαθαν την αλήθεια όπως αποδείχθηκε.

Μία εβδομάδα μετά, μια άλλη εφημερίδα έγραψε πρωτοσέλιδα πως θα έρθει κι άλλο εξτρέμ στον Παναθηναϊκό. Οκ, δεν είναι κακό, αν και άργησαν μπορούσαν να το γράψουν λίγο νωρίτερα απ’ τη στιγμή που το διάβασαν. Δικαίωμά τους τέλος πάντων.

Όμως παραμονή Δεκαπενταύγουστου να διαβάζεις και… πανηγυρικά πρωτοσέλιδα για το γεγονός πως στις 2/8 «προανήγγειλαν» την μεταγραφή εξτρέμ που θα γίνει, είναι για γέλια και για κλάματα. Εκτός αν θεωρούν πως στο πενθήμερο παραγράφονται τα δημοσιεύματα του καθενός. Έλα όμως που… scripta manent. Το εκλαμβάνω ως λάθος και λόγω των ημερών, απλά να ξέρουμε τι μας γίνεται παιδιά!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου