ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ... ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ; ΤΗ ΔΕΗ ΤΗΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ; (PHOTO)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να ειρωνευτεί τον Παναθηναϊκό ξεχνώντας όμως τα δικά της οφειλόμενα

Που πας ρε... Καραμήτρο; Τη ΔΕΗ την ξεχρέωσες; (photo)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει μια προσπάθεια προκειμένου το «τριφύλλι» να επιστρέψει εκεί που ανήκει στην κορυφή. Στον Ολυμπιακό όμως θέλησαν να κάνουν πλακίτσα στους «πράσινους» ξεχνώντας όμως ότι σε όποιον αναπνέει.

Ναι καλά διαβάσατε, η ομάδα που δεν ξέρει που χρωστάει και όλοι την περιμένουν στην γωνία για να πάρουν τα χρωστούμενα τους προσπάθησε να ειρωνευτεί τον άνθρωπο και την ομάδα που έχουν κάνει την Ελλάδα περήφανη.

Πληρώστε εκεί πέρα τον Μιλουτίνοφ να μπορεί ο άνθρωπος να πάει να πίνει τα ποτάκια του στην παραλιακή έχοντας να πληρώσει και αφήστε την καζούρα. Γιατί αν συνεχίσετε να του χρωστάτε ο Σέρβος θα φύγει και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για τηνς Μόσχα όπως κάνουν σιγά σιγά ένας ένας οι παίκτες σας.

Κοιτάξτε λίγο και τα χρωστούμενα στην ΔΕΗ γιατί όχι ζεστό νερό στα ντους δεν θα έχετε να μπορείτε να δώσετε στις άλλες ομάδες, ούτε φως δεν θα έχετε στο ΣΕΦ και θα πηγαίνετε να παίζετε στο ανοικτό δίπλα στο ΣΕΦ (και αν σας δεχθεί και αυτό).

Παρεμπιπτόντως για δείτε μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση σας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου