ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ!

Η σελίδα «Και χιλιάδες τίτλοι», ξεβρακώνει την προπαγάνδα των… ερυθρόσβερκων για τα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ.

Και ψεύτες και ανιστόρητοι!

Τους δικαιολογούμε, ως ένα σημείο. Είναι αμέτρητες οι κούπες του Παναθηναϊκού και τους πιάνει… ζαλάδα. Είναι και τρία χρόνια άτιτλοι, δεν υπάρχει και σάλιο από κάπου πρέπει να πιαστούν. Κάτι πρέπει να πουν, κάπως πρέπει να… μοιράσουν νέο σανό στους πάντα πρόθυμους να τον καταναλώσουν οπαδούς τους. Κάπως έτσι, μέσα «ερυθρόλευκης» απόχρωσης και γενικότερα σελίδες… πονεμένων από τον παντοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε μια προσπάθεια αμφισβήτησης του αριθμού των πρωταθλημάτων του Παναθηναϊκού.

Στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να βγάλουν… 37 τα 38 πρωταθλήματα (εν τω μεταξύ εξακολουθούν να έχουν λιγότερα από τον Αλβέρτη) του Παναθηναϊκού, πέφτουν από τη μια «γκέλα» στην άλλη. Πέρα από παθολογικοί ψεύτες, είναι και ανιστόρητοι. Πήγαν να αιτιολογήσουν ένα ολόκληρο προπαγανδιστικό κείμενο για το πρωτάθλημα του 1921 με τις ελληνοτουρκικές εχθροπραξίες που έγιναν εκείνη την εποχή, αλλά η έρευνα και η αναζήτηση στοιχείων είναι έννοιες τόσο άγνωστες σε αυτούς, που έγιναν ρεζίλι των σκυλιών.

Η σελίδα «Και Χιλιάδες Τίτλοι», στο Facebook, της συγγραφικής ομάδας των υπέροχων ιστορικών βιβλίων που αφορούν τον μεγαλύτερο σύλλογο στη χώρα, τον Παναθηναϊκό, τους έδωσε την κατάλληλη απάντηση. Με ιστορικά στοιχεία, καταγραφή γεγονότων από πήγες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και φυσικά με φωτογραφικά ντοκουμέντα επίσημων εγγράφων της εποχής που αφορούσαν στον αθλητισμό, στο ποιος ήταν αρμόδιος να διοργανώσει το πρωτάθλημα του 1921 και εξηγώντας κατάλληλα γιατί ο τίτλος πιστώνεται κανονικά και με τον… νόμο στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ όλη την ιστορική αναδρομή και το ξεμπρόστιασμα των φτηνών προπαγανδιστών…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου