ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑ…

Απ’ τις «νίκες», απ’ τα «ορίζει ο Θρύλος» και τα «ρίχνει το σύστημα» στο… όπου φύγει φύγει!

Ρωτήστε το Χρήστο παιδιά…

«Χρήστο, μην ξεχάσεις ρε να πεις πως θριαμβεύσαμε. Να πεις πως πέρασαν όλες οι θέσεις μας. Να πεις πως ρίχνουμε το σύστημα όχι αστεία»! Η φωνούλα που έβρισε τον Μάνο Παπαδόπουλο χυδαία, προφανώς αυτά θα έλεγε στον Χρήστο την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά το αμέσως προηγούμενο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Τότε αδέρφια και συνοπαδοί μου, που βγήκαν και… πανηγύριζαν στον Τύπο. Ενώ δεν είχαν… βρει την ψήφο τους! Μιλάμε για τερματισμό. Μιλάμε για καμπανάκια κινδύνου στη νοημοσύνη, όχι παίξε γέλασε! Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ πως παίζουν με τη νοημοσύνη μας, μην πάει το μυαλό σας σε άλλα θέματα που αφορούν τη νοημοσύνη. Μακριά από μας…

Τι έγινε ρε παιδιά τελικά; Μπορεί να μας πουν ή όχι; Ο Χρήστος έστω. Αυτός θα ξέρει. Η θητεία του δίπλα στους δημιουργούς της κορυφαίας ομάδας μπάσκετ των τελευταίων 5 ετών, 11 μηνών, 21 ημερών, 8 ωρών και μερικών λεπτών ακόμη, τον έχει κάνει εξπέρ. Ε ας μας πει λοιπόν. Αυτά τα δημοσιεύματα που ήταν όλα προϊόν… καυτού ρεπορτάζ το περασμένο Σάββατο, έπεσαν μέσα; Και διαολεμένη σύμπτωση ρε παιδί μου, όλα την ίδια μέρα! Αλλά εντάξει, χρειάστηκαν 24 ώρες για… διαρροή του τι συνέβη στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, δε θα πέρναγαν 2-3 μέρες για θέματα… ρεπορτάζ; Μην είστε τώρα και τίποτα υπερβολικοί!

«Πρώτη νίκη» έγραφε το ένα… ρεπορτάζ. «Ορίζει τις εξελίξεις» έγραφε ο άλλος. Ο τρίτος ερχόταν για να προσθέσει «Ένα βήμα πριν να ρίξουν το σύστημα»! Ε, το έκαναν το βήμα είναι η αλήθεια. Όχι μόνο ένα, πολλά κιόλας. Απ’ την αίθουσα του ΕΣΑΚΕ μέχρι τα αυτοκίνητα είναι αρκετά. Όσα έκαναν στην άτακτη αποχώρησή τους δηλαδή. Μιλάμε για μια ακόμη μέρα… θριάμβου. Μιλάμε για μια ακόμη μέρα… νίκης. Φυσικά και ορίζουν το Πρωτάθλημα. Με την απουσία τους όλα είναι νορμάλ. Λαμβάνονται σημαντικότατες αποφάσεις που θα κάνουν καλό στο άθλημα. Να είναι καλά που έφυγαν με την… ουρά στα σκέλια. Θρίαμβος της δημοσιογραφίας και των «καυτών» ρεπορτάζ!

Χρήστο, όπως θα έρχεσαι τσιγάρα να πάρεις και κάνα πατατάκι…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου