ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ; (PHOTO)

Μόνο ως πρωταθλητές λένε ότι θα αποχωρήσουν οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό

Δηλαδή δεν θα φύγουν ποτέ; (photo)

Σε περίπτωση που πραγματικά το πιστεύουν αυτό τότε μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουν για πάρα πολλά χρόνια ακόμα για να κάνουν τη... μεγάλη έξοδο. Ενδεχομένως, να μην μπορέσουν να φύγουν και ποτέ, γιατί όσο υπάρχει Παναθηναϊκός θα είναι... αιώνια δεύτεροι! Επίσης, για να μπορέσεις να βγεις πρώτος θα πρέπει να θέλεις να διεκδικήσεις την πρωτιά κι όχι να φεύγεις τρέχοντας στο ημίχρονο ή να μην κατεβαίνεις καν στους αγώνες!

Σε μια χρονιά, λοιπόν, που φάνηκε περίτρανα ότι στο Λιμάνι έχουν πετάξει λευκή πετσέτα και τα... τερτίπια τους έπεσαν για ακόμη μια φορά στο κενό, διαβάζουμε στα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν σκοπεύουν να πουλήσουν την ΚΑΕ. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα αφήνουν να διαρρεύσουν από τον Ολυμπιακό, πέρα του ότι θα φύγουν μόνο πρωταθλητές, θα καθαρίσουν και τη βρομιά του μπάσκετ. Κι εντάξει την... καραμέλα όσον αφορά στην Ελλάδα την έχουμε μάθει, δεν διευκρίνισαν μόνο αν θα καθαρίσουν τη βρομιά και στη Euroleague. Γιατί κι εκεί, μολονότι ξένοι είναι οι διαιτητές, πάτωσαν!

Βέβαια, αν είχαν... καρύδια τότε μάλλον θα έφευγαν τρέχοντας κι από εκεί, όπως έκαναν στο ΟΑΚΑ! Όχι γιατί τους αδίκησε κάποιος αλλά επειδή το... παραμύθι τους πλέον δεν συγκινεί κανέναν, ούτε καν τους οπαδούς τους που έδειξαν τη #mexritelous στήριξη τους, γεμίζοντας με... άδεια καρεκλάκια το ΣΕΦ στον αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου