ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!

Αυτοί που δεν... βρίζουν νεκρούς, πανηγυρίζουν για τη δολοφονία οπαδού και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά γιατί είναι η ντροπή του ανθρώπινου είδους!

Όχι απλά ντροπή των οπαδών, ΝΤΡΟΠΗ του ανθρώπινου είδους!

Οι οπαδοί που διατείνονται ότι δεν βρίζουν νεκρούς και έχουν κάνει… σημαία αυτό το θέμα, έφτασαν στο σημείο σε αγώνα Euroleague να αναρτήσουν πανό τα οποία κάνουν λόγο για… θρίαμβο στην Παιανία, αναφέροντας και την εν λόγω ημερομηνία της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού. Όλη η... μαγκιά τους, μια δολοφονία για την οποία έοχυν το θράσος να πανηγυρίζουν κιόλας, βρίζοντας μάλιστα εν χορώ τον Παναθηναϊκό, τους οπαδούς του και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Είναι φανερό πως πλέον δεν μιλάμε για... ανθρώπους. Η ντροπή του ανθρώπινου είδους δεν μπορεί να είναι το ίδιο ακόμα και με τον χειρότερο άνθρωπο πάνω στον πλανήτη γη. Μιλάμε για ό,τι πιο χυδαίο έχει γεννήσει η πλάση, για τύπους που πανηγυρίζουν δολοφονία με πανό σε ευρωπαϊκό αγώνα, για τα οποία βέβαια η απαράδεκτη διοίκησή  τους δεν έκανε το παραμικρό, όπως το παραμικρό δεν έκανε και η Ευρωλίγκα παρότι στον αγώνα υπάρχουν και Έλληνες κομισάριοι. Έχουν χάσει το νόημά τους οι λέξεις για την αλητεία τους και την ξεφτίλα που για ακόμα μια φορά προσφέρουν σε ζωντανή μετάδοση σε όλον τον πλανήτη...

Δείτε σχετικές φωτογραφίες στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου