ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ... ΓΚΡΑΝ ΡΕΖΙΛΙΚΙ (PHOTOS)

Σε ένα ακόμα ματς ξεφτιλίστηκαν, αλλά αυτή τη φορά ακόμα δεν μας έχουν πει ποιος έφταιγε για τους 23 πόντους... φάπα που έφαγαν από την Γκραν Κανάρια.

Μέχρι τέλους το... Γκραν ρεζιλίκι (photos)

Από το βράδυ της Τρίτης μας τα… ζάλισαν με το καλό κλίμα που επέστρεψε, με την απάντηση από το story του Πρίντεζη, με το ένα, με το άλλο. Μετά ήρθε η… χαρά για το καλοκαίρι στο Λας Πάλμας, που τα ανέβαζαν οι ίδιοι οι παίκτες τους και το έκαναν και θέμα  υπερήφανα – ενώ αν είχε κάνει κάτι ανάλογο παίκτης του Παναθηναϊκού ένας Θεός ξέρει τι θα διαβάζαμε – και τελικά καταλήξαμε να μετρήσουν ακόμα μια φάπα… μεγατόνων και να ρεζιλευτούν.

Τέτοιο… Γκραν ρεζιλίκι, είχαμε καιρό να δούμε. Η φάπα θα πάει… μέχρι τέλους. Δεν θα έχει προηγούμενο η ξεφτίλα τους όσο δεν παραδέχονται το γεγονός ότι δεν υπάρχει σάλιο, έχουν διαλύσει εσωτερικά και απλά πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα και ρίχνουν… πιστολιές στον αέρα για να καλύψουν την ανυπαρξία τους. Έσκασε η Γκραν… σφαλιάρα λοιπόν, τώρα έρχεται και ο Σάρας και αν η Πανάθα κάνει αυτό που πρέπει την Παρασκευή κόντρα στον τρελό-Μάικ και την παρέρα του, θα έχουμε μεγάλα γέλια στο τέλος…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου