ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ» ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ

Κανένας φορέας και κανένας αρμόδιος δεν πρέπει να υποκύψει στον ωμό εκβιασμό του Ολυμπιακού και να ενδώσει στην αναβολή ενός ντέρμπι στο οποίο, λένε, πως δεν θέλουν να κατέβουν!

Να μην περάσει ο «ερυθρόλευκος» εκβιασμός

Όλα όσα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Ο Ολυμπιακός κάνει ωμό εκβιασμό σε φορείς και αρμόδιους, έτσι ώστε να επιβάλει με το… έτσι θέλω να παίζεται το παιχνίδι με τους δικούς του κανόνες. Προφανώς και αυτό το πράγμα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να το ανεχτεί, καθώς είναι ήδη στα… κάγκελα με όλα όσα βλέπει να συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Ο υφυπουργός αθλητισμού σκοπεύει να αναβάλει το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (17/03), υποκύπτοντας ουσιαστικά στον ωμό εκβιασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των ιδιοκτητών της. Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαμηνύσει πως δεν έχουν σκοπό να κατέβουν στο παιχνίδι, αγώνας δεν θα διεξαχθεί και ουσιαστικά δεν συντρέχει λόγος αναβολής. Η πίεση και ο εκβιασμός, όμως, από την πλευρά των Πειραιωτών φαίνεται πως λειτουργεί προς ώρας.

Το συμπέρασμα, βέβαια, είναι πως σε μια ευνομούμενη πολιτεία και ένα κράτος υπαρκτό με νόμους και κανόνες, δεν θα πρέπει κανένας φορέας να υποκύψει. Θα πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί. Οτιδήποτε άλλο, δεν θα είναι ανεκτό από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου