ΕΠΕΣΑΝ (ΞΑΝΑ) ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ» ΣΩΒΡΑΚΑ!

Μετά το αγωνιστικό και διοικητικό... ξεβράκωμα στο ΟΑΚΑ, ήρθε και το δημοσιογραφικό.

Έπεσαν (ξανά) οι μάσκες, έπεσαν και τα «δημοσιογραφικά» σώβρακα!

Δεν θα πούμε το προφανές. Καταλαβαίνετε όλοι τι θα είχε συμβεί, αν στη θέση του Ολυμπιακού ήταν ο Παναθηναϊκός. Όλοι έχετε αντιληφθεί πως παίζεται το παιχνίδι των δήθεν αντικειμενικών. Έχει πάψει να είναι αστείο, απλά κάποιοι πλέον... δεν έριξαν απλά τις μάσκες αλλά ξεβρακώθηκαν. Από την ώρα της λήξης του αγώνα και μέχρι τώρα, συγκεκριμένη εφημερίδα και η ιστοσελίδα της έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο λάσπης κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο. «Ερυθρόλευκα» μέσα παραπληροφόρησης, τέτοια προπαγάνδα δεν θα την έκαναν. Μιλάμε, βέβαια, για μια εφημερίδα που αν δεν είχε αυτό το ιστορικό όνομα που κάποιοι καπηλεύονται και δυστυχώς ξεφτιλίζουν, δεν θα είχε και ύπαρξη εδώ και πολύ καιρό. Μιλάμε για την ίδια εφημερίδα και ιστοσελίδα που παραπλανούσε συστηματικά και επί μήνες τον κόσμο του Παναθηναϊκού με Ταϊλανδούς και κουραφέξαλα, που πλάσαρε... Παναθηναϊκά πρωτοσέλιδα φτιαγμένα από τον διευθυντή που έβριζε χυδαία το τριφύλλι και τον κόσμο του στα social media και φωτογραφιζόταν περήφανα στη θύρα 7 στο «Καραϊσκάκης».

Ο συγκεκριμένος έδωσε πρώτος τον... σκοπό, κι ακολούθησαν κι οι υπόλοιποι. Όλη η Ευρώπη ασχολήθηκε με την αποχώρηση και την αστειότητα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτός ασχολήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το ίδιο και ο «Παναθηναϊκός» της ιστορίας, αλλά και ο γαύρος αδερφός του. Ο τελευταίος, δε, έγραψε ιστορία καθώς το έπαιξε και... χούλιγκαν (του πληκτρολογίου). Ουσιαστικά ούτε κι αυτός κατάλαβε τι έκανε, έβαλε το αυτογκόλ και στην προσπάθεια να το μαζέψει, το έκανε ακόμα χειρότερο. Απάντησε στον κόσμο του Παναθηναϊκού με τον επίσημο λογαριασμό της ιστοσελίδας, σαν να απαντούσε ο... Τσουκαλάς και μετά τη γενικότερη κατακραυγή, έσβησε το σχόλιο.

Δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως ήθελε να απαντήσει από το προσωπικό του προφίλ αλλά επειδή είναι διαχειριστής της σελίδας... μπερδεύτηκε. Μας είπε, δηλαδή, στα ίσα πως αυτή τη σελίδα, προφανώς και την εφημερίδα, τα διαχειρίζονται γαύροι. Άνθρωποι που θεωρούν τους Παναθηναϊκούς ανύπαρκτους, τον Σύλλογο... πουθενά σε όλα τα σπορ και πως το «μπασκετάκι που σας έχει απομείνει είναι μέσα στη βρωμιά». Αυτοί οι τύποι, που κακώς τους δίνουμε κι αξία αφού μόνοι τους τα λένε μόνοι τους χαίρονται και νομίζουν πως είναι σημαντικοί, το παράκαναν και με έκαναν να κάτσω να ασχοληθώ μαζί τους. Φανταστείτε, πόσοι ακόμα υπάρχουν, σε άλλα ΜΜΕ με μεγαλύτερη απήχηση και πόσο εύκολα όλοι αυτοί πουλάνε τον σανό... Επειδή οι γαύροι τον καταπίνουν αμάσητο, δεν θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Οι μάσκες έχουν πέσει. Όλοι έχουν ξεβρακωθεί κι αυτό φαίνεται με τη στάση τους απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο και τον Ολυμπιακό και τους Αγγελόπουλους. Μια βόλτα από τα σάιτ και μια... ώρα ακρόαση στα ραδιόφωνα, θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί πολεμάνε με λύσσα το τριφύλλι και όσους έχουν απομείνει να το στηρίζουν με χρήματα και με προσωπικό κόστος. Στον πόλεμο αυτό, όμως, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να νιώσουν ότι μπορεί να νικήσουν. Τώρα που εκτός από τις μάσκες τους, έπεσαν και τα... σώβρακα, ας είμαστε απέναντί τους μια γροθιά. Σαν Παναθηναϊκός!

ΥΓ. Αυτό το επώνυμο τελικά το έχει να μισεί τον Παναθηναϊκό και όποιον τον υπηρετεί...

ΥΓ2. Δεν υπάρχει λόγος να σας τρίψω στη μούρη και τα... print screen. Ούτε τις φωτογραφίες των... αντικειμενικών διευθυντών με τα κασκόλ του γαύρου. Υπάρχουν, τα ξέρετε, τα ξέρουμε, τα είδε όλος ο κόσμος...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου