ΟΜΟΛΟΓΙΑ… ΚΛΟΠΗΣ!

Εμείς το ξέραμε, μας βγάλατε απ’ τη δύσκολη θέση μαρτυρώντας χωρίς ξύλο!

Ομολογία… κλοπής!

Το παραδέχομαι. Είναι της μόδας τα γαυράκια. Ναι ρε της μόδας. Όχι αυτής που έχει να κάνει με το ντύσιμο. Εκεί πιστεύουν πως ταιριάζει κίτρινο παπούτσι, ροζ παντελόνι, καφέ πουκάμισο και από μέσα φανέλα της ομάδας τους απ’ τη λαϊκή όχι η αυθεντική. Για το κορεό που έκαναν μιλάω. Έμαθαν τα κορεό μη γελάτε, με αυτά μεγάλωναν στα χωριά τους. Άρμεγμα και μετά δημιουργία κορεό.

Μας τα είχαν κάνει (τα συκώτια) μπλέντερ με τις αναρτήσεις που ζητούσαν βοήθεια για να το φτιάξουν. Κι ελάτε όλοι, αυτό που θα δημιουργήσουμε δεν θα έχει ξαναγίνει κι άλλες τέτοιες ασυναρτησίες. Βλέπεις το αποτέλεσμα και γελάς περισσότερο κι απ’ τη στιγμή που ακούς τις δηλώσεις τους για τη διαιτησία ένα πράγμα. Ένα μεγάλο πανό έφτιαξαν οι τύποι. Αυτό τέλος. Το οποίο το 90% όσων ήταν στο γήπεδο δεν παίζει να το κατάλαβε καν!

Η ουσία όμως μάγκες μου, είναι άλλη. Τι έδειχνε αυτό το κορεό-πανό; Τη συμμορία απ’ το Casa De Papel (γι’ αυτό είναι της μόδας επειδή βλέπουν mainstream* σειρές)! Τη συμμορία δηλαδή που σχεδιάζει ληστεία και την εκτελεί. Κοινώς μια συμμορία κλεφτών. Ρε λεβέντες, το καπέλο σας βγάζω. Τέτοια παραδοχή δεν έχει ματαξαναγίνει στην ιστορία. Τέτοια ομολογία… χωρίς ξύλο όπως λέμε, ποτέ όμως! Σα να λες «είμαστε κλέφτες και πάμε να τζουρνέψουμε τρόπαιο»! Αυτό έδειχνε το κορεό όπως βλέπετε!

Μια διόρθωση μόνο αφού είστε και σε διάθεση παραδοχής ληστείας. Μόνο ένα τρόπαιο βάλατε στο κορεό. Αυτό του Europa League (γελάει όλη η Ευρώπη και όχι μόνο). Έπρεπε να βάλετε πολλά. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, τα πάντα ρε παιδί μου. Όλα. Να είναι εκεί πάνω σε αυτό το τραπέζι και να τα κλέβετε. Ξέρετε καλά το γιατί. Το παραδέχεστε άλλωστε. Ψειριστές τίτλων και με ομολογία πλέον.

*Προς γαύρους που θέλουν εξήγηση για το τι είναι mainstream, ανοίξτε κάνα λεξικό…  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου