ΜΑΡΙΝΟ, ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… (PHOTO)

Πράγματι, είναι πολύ διαφορετικό να είσαι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Μαρίνο, είχαν δίκιο τα παιδιά… (photo)

Να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί είναι πολλοί οι… καλοθελητές και οι γραφικοί και θα μπλέξουν τα μπούτια τους πάλι. Τον Μαρίνο τον σεβόμαστε, τον ευχαριστούμε και πάντα θα θυμόμαστε όλα όσα έκανε πέρσι για να μας κρατήσει. Δεν είναι στόχος μου να τα βάλω με τον Μαρίνο, αλλά με τους γραφικούς που έσπευσαν να μπουν στη διαδικασία να… συγκρίνουν και να υποβαθμίσουν τον Παναθηναϊκό σε σχέση με την τωρινή του ομάδα.

Δεν έχει… στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση που έβγαλαν κάποιοι λέγοντάς του πως δεν είναι στον Παναθηναϊκό αλλά στην… κούλα, θέλοντας έτσι να του πουν πως οι απαιτήσεις είναι πια μεγαλύτερες. Μέσα πέσατε ρε τζιμάνια… Δεν είναι στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος για αυτό όταν υποδέχεται η ομάδα του τον Άγιαξ είναι για την 5η αγωνιστική ομίλων, σε μισοάδειο ΟΑΚΑ και με την ελπίδα να έρθει κανένας βαθμός για να μην ξεφτιλιστείτε. Όπως ξεφτιλιστίκατε με όσα κάνατε και ρεζιλέψατε πάλι την Ελλάδα διεθνώς αφού τα επεισόδια έχουν ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη και έρχεται ο… βαρύτατος πέλεκυς από την UEFA.

Όταν ο Μαρίνος αντιμετώπιζε τον Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό, τον υποδεχόταν σε ένα ΟΑΚΑ που είχε 85.000 κόσμο, ήταν στα ημιτελικά του Champions League και ήδη τον είχε νικήσει στο Άμστερνταμ. Το μόνο κακό ήταν πως στη ρεβάνς ήταν τραυματίας και είχαμε πρόβλημα στην άμυνα με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε, αλλιώς θα «γράφαμε» και δεύτερη παρουσία σε τελικό. Κανονικό. Όπως αυτός του 1971 που σας πονάει ΟΛΟΥΣ για μια ζωή. Όχι «τελικός» όπως αυτούς που… δίνετε εσείς για να μην τελειώσετε τον όμιλο χωρίς βαθμό και ξεφτιλιστείτε ξανά και ξανά…

Κι επειδή μου αρέσει να μιλάω με ντοκουμέντα, σας δίνω και μια φωτογραφία που δείχνει ξεκάθαρα το γιατί είχαν… δίκιο τα παιδιά που είπαν στον Μαρίνο ότι δεν είναι στον Παναθηναϊκό αλλά στην ΑΕΚ!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου