ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ… ΨΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! (PHOTOS)

Ομορφιές για άλλη μια αγωνιστική από τους πλάγιους στον «μαγικό» κόσμο της Super League...

Φάτε και λίγο… ψάρι ρε παιδιά! (photos)

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν που έλεγε και το άσμα. Σε μια αγωνιστική που ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός, και να ήθελαν δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν δηλαδή όπως φάνηκε στο εμφατικό 5-1 επί του Απόλλωνα, παρακολουθήσαμε και πάλι ρεσιτάλ… ανικανότητας από τους Έλληνες διαιτητές. Οι τελευταίοι το μόνο που τους έχει απομείνει να κάνουν πλέον είναι να… κλαίνε ότι έρχονται οι ξένοι και τους παίρνουν τις «σφυρίχτρες», αλλά κάθε αγωνιστική συνεχίζουν να κάνουν «εγκλήματα» και να προσπαθούν να αποδείξουν ποιον… χαλίφη αγαπάνε περισσότερο!

Τα είδαμε τόσο στο Αγρίνιο το Σάββατο, όσο και στο Περιστέρι την Κυριακή. Βοηθοί που δεν είχαν… καμία επαφή με τον αγώνα και με τους κανονισμούς, διαιτητές που τα… έκαναν πάνω τους υπό τον φόβο μην τυχόν και δεν πάρουν αποτέλεσμα αυτοί που έπρεπε και ένα θέαμα σαν αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία 22 χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά. Αν τα πιάσουμε αγωνιστική – αγωνιστική, θα… καραφλιάσουμε. Χαρά στην υπομονή των παιδιών του sanogiaprobata.blogspot.com, που έχουν κάνει τη συγκεκριμένη έρευνα. Σε κάθε περίπτωση, δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το Αγρίνιο και το Περιστέρι, για να καταλάβετε πως παίζετε – ακόμα – το παιχνίδι και να μην… τρέφετε αυταπάτες! Όσο για τους βοηθούς και τους διαιτητές που... κλαίνε για τους ξένους, ας φάνε... ψάρι να βλέπουν καλύτερα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου