ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ… ΠΑΡΘΕΝΕΣ!

Αυτό που έγινε στην Αργεντινή το έμαθαν από… επιστήμονες!

Πήξαμε στις… παρθένες!

Τι έγινε ρε ατσίδες; Αν σας έλεγαν Μαρίες, πάντως, πριν κάποιες μέρες θα γιορτάζατε, όχι τον Δεκαπενταύγουστο. Επειδή οι παρθένες γιόρταζαν προ ημερών. Κι εσείς… παρθένες το παίζετε. Το τι μπούρδα έχει γραφτεί, το τι βλακεία έχει ακουστεί από τότε που έγινε αυτό που έγινε στην Αργεντινή, δεν έχει προηγούμενο. Μα να την πέφτουν στο πούλμαν της Μπόκα; Μα να επιτρέπουν να περνάει το πούλμαν ανάμεσα στους οπαδούς της Ρίβερ; Μα είναι δυνατόν; Που τα έχουν δει αυτά;

Λοιπόν Πιπίτσες, να σας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη. Είδαν τι θα πει… άφιξη σε γήπεδο, βλέποντας το πώς πήγε το πούλμαν του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ το 2002. Με σπασμένα τζάμπα, με παίκτες τραυματισμένους, σοκαρισμένους, αλλά το ματσάκι κανονικότατα και στοίχισε έναν τίτλο στο «τριφύλλι». Είδαν ένα χρόνο μετά τη Ριζούπολη ρε, με τις πέτρες στο πούλμαν και την γνωστή… υποδοχή και όχι μόνο. Κι εκεί ένας τίτλος χάθηκε, αλλά ποιος ασχολείται; Εκεί γελάγαμε. Εκεί… δεν έγινε και τίποτα που είπε κι ο νυν τεχνικός της Ελπίδων, ο οποίος με τέτοιο ρόστερ και κατόρθωσε να αποκλειστεί απ’ την Αυστρία. Και πιο πρόσφατα αν θέλατε, τότε που το πούλμαν έμεινε για καμιά ώρα στο δρόμο χωρίς να προχωρά, επειδή οι… επιστήμονες τα είχαν κάνει μπάχαλο ακριβώς εκεί που θα περνούσε η «πράσινη» αποστολή. Θυμάστε, το ματς που βγήκε το «Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά», αυτό για το οποίο γέλαγαν οι τωρινές Πιπίτσες παρθένες.

Στο κάτω κάτω τι έγινε στην Αργεντινή ρε ατσίδες; Μπήκαν στο γήπεδο και βάρεσαν κάνα παίκτη; Πέταγαν τίποτα κροτίδες στη φυσούνα; Έριξαν τίποτα μολότοφ στην αστυνομία και μετά να πουν όλοι «οκ μωρέ, δεν έγινε τίποτα»; Ξέρετε που γίνονται όλα αυτά φανταζόμαστε. Εκεί που διδάσκεται το ήθος.

Αυτά που έχουν κάνει οι «επιστήμονες» που εσείς αντικειμενικάρες μου και παντογνώστες μου αποθεώνετε, με το να τσουβαλιάζετε και να μη λέτε κουβέντα, στην Αργεντινή δεν τα έχουν δει ούτε στον ύπνο τους. Κι ας είναι κάφροι κι εκεί, έτσι δε θα γίνουν ποτέ! Ξέρετε γιατί; Επειδή δε θα τους το επιτρέψουν όπως δεκαετίες τώρα το επιτρέπουν στο συγκεκριμένο σωματείο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου