ΑΝΤΩΝΗ, ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Ο Νικοπολίδης άφησε εκτός ενδεκάδας της Ελπίδων τον καλύτερο παίκτη του Πρωταθλήματος μέχρι τώρα!

Αντώνη, φύγε μόνος σου!

Όλα τα ξεπερνά ο άνθρωπος. Τα προβλήματα υγείας, τα ψυχολογικά, τα οικονομικά, μέχρι και την απώλεια κοντινών του προσώπων. Ένα πράγμα δεν φεύγει με τίποτα. Το σύμπλεγμα! Το καταλαβαίνει κανείς εύκολα, βλέποντας τον Αντωνάκη τον Νικοπολίδη. Δεν πα να άσπρισαν τα μαλλιά του, δεν πα να έχει περάσει μέχρι κι από θέση κηπουρού στο δήμο Κηφισιάς, δεν αλλάζει! Όταν ακούει Παναθηναϊκός, κάτι τον πιάνει. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό, είναι μικρός για να ασχοληθούμε μαζί του με αφορμή το σύμπλεγμά του. Αλλά όχι και να βγάζει το άχτι του πάνω στα παιδιά. Πάνω στη φιλοδοξία και στα θέλω τους.

Ο προπονητής της Ελπίδων που λέτε, άφησε εκτός ενδεκάδας τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Τον κορυφαίο παίκτη του Πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Όχι απλά ένα ταλαντούχο παιδί και πάει λέγοντας. ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! Δε θα μπω στη λογική ποιους βάζει στη θέση του, δε μου φταίνε τα άλλα παιδιά όπου κι αν αγωνίζονται. Όμως όταν για έναν παίκτη έχουν υπάρξει αντιδράσεις προς τον Σκίμπε επειδή δεν τον κάλεσε στην ανδρών, υπήρξε η πρόφαση πως τον είχε ανάγκη η Ελπίδων και τελικά τον αφήνει στον πάγκο, συγγνώμη αλλά είναι κόμπλεξ και επίδειξη συμπλέγματος. Δεν θα αναφέρουμε καν τον Μπουζούκη και τον Χατζηθεοδωρίδη που επίσης τους άφησε στον πάγκο, ή τον Καμπετσή με τον Μαυρομμάτη που τους άφησε εκτός αποστολής. Αυτό με τον Χατζηγιοβάνη είναι πρόκληση και επίδειξη κόμπλεξ πάνω σε ένα παιδί! Αυτό με τρελαίνει!

Ας κάνει κάτι η ΕΠΟ. Δεν πάει άλλο με αυτή την κωμωδία. Ας τον διώξει πριν να είναι αργά. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Μας ενδιαφέρει πως μια εξαιρετική φουρνιά νέων παιδιών, έχει την τύχη να την διαχειρίζεται ένας άνθρωπος που δεν κάνει. Η Εθνική λέγεται «Ελπίδων» για κάποιο λόγο. Με τον Νικοπολίδη στον πάγκο, εγώ πάντα θα την θεωρώ ως Εθνική φρούδων ελπίδων.

Θα έλεγα «λίγη τσίπα ρε», αλλά από ποιον να την ζητήσω; Απ’ τον Αντώνη; Ας σοβαρευτώ… 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου