ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…

Κρύος ιδρώτας τους έχει πιάσει στον Ολυμπιακό καθώς βλέπουν ότι ο  Ερασιτέχνης  Παναθηναϊκός αρχίζει να στέκεται και πάλι στα πόδια του  μετά από αρκετά χρόνια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το παραμύθι εδώ τελειώνει…

Η δίκαιη ανατροπή της  απόφαση των  κεκλεισμένων των θυρών έφερε πανικό στους «ερυθρόλευκους» , οι οποίοι είχαν συνηθίσει να τα έχουν όλα , μονά-ζυγά δικά τους.

Έτσι επειδή δεν μπορούσαν να πουν τίποτα με επίσημο χαρακτήρα, από τη στιγμή που δικαιώθηκαν και αυτοί για τα επεισόδια στην Καλλιθέα, βγήκε ένα σπασμωδικό post από τη  γ.γ. του Ολυμπιακού στο facebook.

Αγχωμένο το μήνυμα της από την αρχή ως το τέλος , ξέχασε μέχρι και την τελευταία τρίτη τελίτσα  στο Υ.Γ. ενώ το είχε πάει καλά ως τότε.

Καταρχήν δεν μπορείς να λέγεσαι Ολυμπιακός ή να τον εκπροσωπείς και να μιλάς για άλλες ομάδες ότι τα κάνουν… πλακάκια με τον ΠΑΟΚ.

Τρεις τελικούς «αγκαλιά»  έχετε  δει για να μην πέσει τρόπαιο στον Παναθηναϊκό ή σε άλλον αντίπαλο  και πας να μιλήσεις για πλακάκια και αρμούς…

Η συνέχεια έχει ακόμα μεγαλύτερο γέλιο αφού υπάρχει μία συγκινητική , ειρωνική προσπάθεια ώστε να έρθει σε δυσχερή θέση η ΕΣΑΠ για την απόφαση παρουσίας   χορηγών, αθλητών και γυναικόπαιδων στο γήπεδο.

Προφανώς ξεχάστηκαν οι  τελικοί με τους περιβόητους …  μαθητές  στο Τροκαντερό και τα φάιναλ φορ που προορίζονταν για τοπικές κοινωνίες και σχολεία και  που ως δια μαγείας  εμφανίζονταν και άλλοι … καλεσμένοι.

Κοντή μνήμη θα μου πεις , δεν πειράζει εδώ είμαστε για να τα θυμίζουμε όλα.

Για το υστερόγραφο, καλά είναι τα σερί  (πλασματικά κυρίως) αλλά δεν είναι τίτλοι.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου