Η… ΑΓΑΠΗ ΧΑΘΗΚΕ!

Αυτοί μας πούλαγαν πως θέλουν και το καλό του Παναθηναϊκού μας! Ρε όξω ρε…

Η… αγάπη χάθηκε!

Σιχαίνομαι τον εαυτό μου όταν δικαιώνομαι αδέρφια. Επειδή δική μου δικαίωση σημαίνει κακό για τον Παναθηναϊκό. Αυτά που λέω, αυτούς που κράζω και βγάζω… πρόγραμμα, είναι εχθροί του συλλόγου. Κρυφοί ή φανεροί. Δυστυχώς, όμως, η δικαίωσή μου συνεχίζεται. Τη Δευτέρα είχαμε τον αγιασμό στο ιστορικό «Απόστολος Νικολαϊδης». Παρουσία Δημήτρη Γιαννακόπουλου (του ισχυρού άνδρα όλου του Παναθηναϊκού πλην ΠΑΕ δηλαδή). Εκεί η συσπείρωση και η ενότητα έφτασαν για ακόμη μια φορά στα ύψη, με την ΚΑΕ να είναι εκεί, αλλά και όλη τη «μάνα του λόχου» φυσικά. Τεράστια υπόθεση! Έγιναν σημαντικότατες δηλώσεις απ’ τον κ. Γιαννακόπουλο, πρώτο θέμα ήταν σε όλα τα sites και σημαντική είδηση στις εφημερίδες. Εκτός από μία!

Δε θα πω το όνομά της, δε χρειάζεται. Είναι ιστορικό αλλά το έχουν κάνει… άστα να πάνε. Έτσι όπως γουστάρουν τον Παναθηναϊκό δηλαδή. Αυτοί εκεί που λέτε, έκαναν και υποδείξεις! Μου έβγαζαν και γλώσσα. Πέρα από τις εμπάθειες (που είναι ξεκάθαρες) είχαν το θράσος να κάνουν και υποδείξεις για τον Α.Ο., όσο αυτός καταστρεφόταν! Τώρα που ανασαίνει ο σύλλογος, προχωρά μπροστά, ορθοποδεί, ενώνεται, τον… ξέχασαν. Η «αγάπη» τους για το «τριφύλλι» χάθηκε ανάμεσα στο Λαμία-Ξάνθη και σε ανούσια θεματολογία. Το αυτονόητο θα ήταν να «παίξουν» δυνατά τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Να αναδείξουν το γεγονός το ίδιο. Αλλά τα παιδιά το… ξέχασαν!

Α, ξέχασα. Είχαν συνεντεύξεις που αφορούσαν και το Athens Alive. Αυτό δηλαδή που διαρκώς μας λένε πως δε θα γίνει και δείχνουν πως δε θέλουν να γίνει. Λειτουργώντας ως κορμοράνοι 2018. Τέλος πάντων αυτό λίγο με ενδιαφέρει, ποιος ασχολείται με την προσπάθειά τους αυτή; Άλλωστε ποιος τους δίνει ουσιαστική σημασία;

Θα σας το πω όπως μου έρχεται. Επειδή τον Παναθηναϊκό τον βλέπουν εμπορικά, επειδή έχουν κάνει κακό με τη μιζέρια και την διχόνοια που σκορπούν, κάνοντας και… μαθήματα Παναθηναϊκοφροσύνης (αν τους πεις να πάνε γήπεδο δεν το βρίσκουν ούτε με gps, τους πηγαίνει αυτόματα προς Φάληρο μεριά), αυτούς ήθελα να τους «ξεβρακώνω» σε επίπεδο προθέσεων και λογικής. Αλλά δεν χρειάζομαι. Η κίνησή τους να… ξεχάσουν την πρώτη Παναθηναϊκή είδηση, είναι ενδεικτική. Ξεβρακώνονται μόνοι τους. Κι έρχεται συνέχεια…

Υ.Γ. Επειδή τα… παιδιά στην προπαγάνδα νομίζουν πως είναι δυνατά, αλλά δεν έχουν την ικανότητα, να τους τονίσω το αυτονόητο: Μιλάω για το πρωτοσέλιδο! Εκεί που είναι ο καθρέφτης της κάθε εφημερίδας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου