Η ΓΑΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!

Ξαφνικά ο ΟΣΦΠ αφήνει τόσο εύκολα ελεύθερους παίκτες χωρίς να ενδιαφέρεται αν θα πάνε στον Παναθηναϊκό; Τι έγινε ρε αδέρφια;

Η γαυροποίηση προχωρά!

Καλά τα… retweet που δεν πείθουν κανέναν πως ξαφνικά έγινες εχθρός του Ολυμπιακού ρε Γιάννη. Καλά τα επικοινωνιακά παιχνίδια μέσω του Τύπου που σε αγιοποιούν, αλλά οι πράξεις είναι αυτές που μετρούν. Και ξαφνικά στην Παναθηναϊκή πραγματικότητα πέρα απ’ τα… καθρεφτάκια στους ιθαγενείς που πετούν ορισμένοι σαχλαμάρες που βάζουν gps για να πάνε Λεωφόρο, αρχίζει να εμπλέκεται έντονα η Ολυμπιακή οσμή. Και είναι και άσχημη, βρωμάει δεν την γουστάρουμε καθόλου. Σε όλα τα επίπεδά της….

Δε μου φταίνε τίποτα τα παιδιά το λέω απ’ την αρχή. Ούτε ο Βέργος ούτε ο Μανθάτης ούτε κανείς. Κι αν αποκτηθούν απ’ τον Παναθηναϊκό (ένας ή και οι δύο τέλος πάντων) μαζί τους θα είμαι. Το θέμα είναι η… πολιτική. Όχι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν λοιπόν, αλλά σε αυτό που ζούμε, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα να αφήσει ελεύθερο τον Βέργο και μπορεί να κάνει το ίδιο με τον Μανθάτη. Ενώ ξέρει πως υπάρχει τεράστια πιθανότητα να πάνε στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα για τον Μανθάτη κάποιοι τόλμησαν να μιλήσουν μέχρι και για δανεισμό! Οκ, δεν παίζει αυτό, αλλά το λένε ρε φίλε δίχως να ντρέπονται, δίχως να σηκώνεται μόνο του το χέρι τους για να τους μουντζώσει!

Όλα αυτά έρχονται να «δέσουν» με την επιθυμία της διοίκησης Αλαφούζου να πάει ο Μολέδο στον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη. Ίσως, λοιπόν, να βρήκαν αυτό τον τρόπο για να… σφυρίζουν αδιάφορα σε πιθανή μεταγραφή του Βραζιλιάνου εκεί. Να μη ζητήσουν την ρήτρα δηλαδή που είναι και το μεγάλο εμπόδιο στο να μη γίνει αυτή η κίνηση. Σενάριο κάνω εγώ δεν ξέρω, έχω πονηρό μυαλό ρε παιδί μου. Επειδή το άλλο σενάριο που μπορώ να κάνω αναφορικά με την… άνεση με την οποία ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται αν θα πάνε παιδιά που προέρχονται απ’ την ακαδημία του στον Παναθηναϊκό, είναι ακόμη χειρότερο. Το αφήνω στην άκρη για τώρα λοιπόν. Επειδή ακόμη κι ως σκέψη σιχαίνομαι τον εαυτό μου να αναφέρω πως μας κάνει ο Αλαφούζος τσικό του γαύρου.

Αν όλα αυτά είναι απλά μεταγραφικό πλάνο του Νταμπίζα και του Δώνη, πάω πάσο και είμαι εγώ λάθος. Το εύχομαι και προσεύχομαι γι’ αυτό γονατιστός. Αλλά στον Παναθηναϊκό που δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει σε ΑΕΚ (Χουλτ), ΠΑΟΚ (είχε συμφωνήσει για Κουρμπέλη αρνήθηκε το παιδί), στον Παναθηναϊκό που παρακαλά τον ΠΑΟΚ για δανεικούς, στον Παναθηναϊκό που ήθελε να δώσει Μολέδο στον γαύρο, στον Παναθηναϊκό που ακολουθεί την επικοινωνιακή πολιτική του συγκεκριμένου σωματείου σε πολλά θέματα, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Μέχρι τώρα η αλήθεια είναι μία. Ο Παντελάκης έμεινε ελεύθερος απ’ τον Ολυμπιακό και τον πήραμε (το παιδί δε φταίει κάτι, στον Κισσαμικό ήταν και τον στηρίζουμε όλοι μας όπως πρέπει). Ο Βέργος θα μείνει ελεύθερος απ’ τον ΟΣΦΠ και λογικά θα τον πάρουμε. Ο Μανθάτης θέλουμε να μείνει ελεύθερος και να τον πάρουμε.

Τι έγινε ρε μάγκες; Θα μας αλλάξετε και σήμα; Είστε καλά ρε; Τέτοια πάρε δώσε με τον γαύρο; Σοβαρά μιλάτε; Ξυπνάτε ρε! Εκεί στη διοίκηση υπάρχει κανείς να έχει έστω τσίπα να σηκωθεί να φύγει μη δεχόμενος αυτή την κατάσταση; Αλλά σε ποια διοίκηση ρε παιδιά; Αυτή του Γιάννη Αλαφούζου; Ντρεπόμαστε και που το σκεφτήκαμε… Άκου τσίπα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου