ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 2 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ 1 ΠΑΤΑΤΕΣ!

Τα μετρητά που έγιναν κάτι άλλο και το… τσουνάμι των χρημάτων που δεν αρκεί να καλύψει τα αυτονόητα όπως αποδεικνύεται!

Μετοχοποιούνται 2 σουβλάκια και 1 πατάτες!

Τι λέει ρε αδέρφια; Διακοπές δε θα πάτε; Που να πάτε κι εσείς θα μας πείτε; Κάθεστε και σκάτε όπως κι εγώ για τον Παναθηναϊκό μας. Ή απλά μπορεί να σας είχε τάξει κανείς κάνα καλό «πακετάκι» για resort στη Μύκονο αλλά τελικά αποδείχθηκε πως ήταν ξενοδοχείο στην Ομόνοια, απ’ αυτά τα παλιά τα περίεργα. Και τώρα που το είπα αυτό τι μου ήρθε στο μυαλό ρε μάγκες; Ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκησή του στον Παναθηναϊκό. Λογικό θα μου πείτε, πάντα αυτός που σε καταστρέφει έρχεται στο μυαλό. Και τον σύλλογο που λατρεύουμε τον έχει ρημάξει η συγκεκριμένη προσωπικότητα.

Έμαθα και κάτι που θέλω να σας πω. Ως είδηση όπως κάνουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι που τον αγαπούν κιόλας τον Γιάννη μας. Τώρα τον αγαπούν που ο Παναθηναϊκός είναι σε αυτό το χάλι. Μην ξεφεύγουμε όμως. Έμαθα πως ο Γιάννης θα την καλύψει την ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ όπως είχε πει. Όχι με μετρητά βρε κουτά, μη μου είστε τίποτα καθημερινοί πουθενάδες, τίποτα λαϊκοί τώρα. Άκου μετρητά! Θα μετοχοποιήσει κάτι λίγα που είπε πως έχει βάλει. Λογικά για δικαστικά έξοδα που τρέχαμε με τον κάθε… πικραμένο που μας έκανε προσφυγή, επειδή για πληρωμές ούτε λόγος. Θα βάλει και το ομολογιακό δάνειο που είναι λέει 5 εκατ. ευρώ. Έτσι θα φτάσει μέχρι ένα σημείο και μετά βλέπουμε. Με λίγα λόγια από μετρητά, εσείς καλά στο σπίτι, τα παιδιά πώς πήγαν στο σχολείο καλούς βαθμούς;

Και σκάω και την βόμβα! Το 2014 στην ΠΑΕ είχε παραγγείλει ένας υπάλληλος 2 σουβλάκια και 1 πατάτες. Πεινούσε ο άνθρωπος, γραφείο ήταν να τσιμπήσει κάτι. Πλήρωσε το παιδί, αλλά η απόδειξη απ’ την παραγγελία έπεσε κάπου. Τη βρήκαν με την τελευταία μετακόμιση (όταν έγινε έξωση στον Παναθηναϊκό μας για απλήρωτα ενοίκια, αν δε θυμάστε να σας το θυμίσουμε) και θα προστεθεί κι αυτή στην ΑΜΚ. Θα μετοχοποιηθούν τα σουβλάκια και οι πατάτες δηλαδή (προτηγανισμένες πρέπει να ήταν). Να είστε έτοιμοι λοιπόν, να διαβάσετε σε καμιά απ’ αυτές τις έγκυρες τις εφημερίδες και τα έγκυρα τα sites όχι τίποτα μυστήρια που θέλουν το καλό του Παναθηναϊκού, πως μετοχοποιεί και κάποια «λειτουργικά έξοδα» ο μεγαλομέτοχος. Πείτε τα κι έτσι τα σουβλάκια δεν διαφωνούμε.

Ξέρω κακόγουστα όσα λέω, αλλά τι χιούμορ να μείνει ρε μάγκες με αυτά που κάνουν στον Παναθηναϊκό μας; Τον έχουν φέρει σε αυτό το σημείο και από πάνω κάνουν και… πολιτική. Όσο για τον μεγαλομέτοχο και την περιβόητη κάλυψη των 20 εκατ. ευρώ που ο ίδιος δημόσια είχε δεσμευτεί πως θα προχωρήσει πληρώνοντας ένα μέρος των χρεών που «φόρτωσε στην πλάτη» της ΠΑΕ, με τα… πιστόλια που έριξε στους πάντες, είναι προσβλητικό ακόμη και να το συζητάμε. Ειδικά αυτή η υπόθεση με την μετοχοποίηση του ομολογιακού δανείου, ξεπερνά κάθε όριο. Δηλαδή ένα δάνειο που πήρε ένας άνθρωπος το 2015 θυμήθηκε να το μετοχοποιήσει μετά από μια τριετία. Τόσο καιρό το πλήρωνε; Κι αν ναι με τι λεφτά; Τσεπάτα; Τα δεσμευμένα λεφτά του τηλεοπτικού συμβολαίου σε ποιο δάνειο πήγαιναν; Κι αν ήταν σε άλλο δάνειο, με τόσο δανεισμό πώς διάολο βγαίνουν τα 50 εκατ. ευρώ από την προσωπική περιουσία;  

Μην το κουράζουμε άλλο, μέχρι και τη στιγμή που θεωρητικά είναι να φύγει απ’ την ΠΑΕ (στα γόνατα είμαι και προσεύχομαι όταν γράφω αυτή τη φράση) ποντάρει ο τύπος σε υπεκφυγές και ψέματα. Τίποτα στα ίσα, τίποτα να γίνει ή να μη γίνει, όλα με… γύρω γύρω και επικοινωνιακά παιχνιδάκια και ταράζουμε τα νερά να ασχοληθούν οι πάντες με το κύμα που θα δημιουργηθεί χωρίς να βλέπουν πως πάνε φουλ για βράχια. Στην τελική ρε αδέρφια Παναθηναϊκοί, ποιος διάολο βάζει 20 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα κάνει δόσεις Κωτσόβολου; Τσάμπα συζητάμε θα μας πείτε. Σε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα, παγκοσμίως, αν ρωτήσετε για την πιο αναξιόπιστη φιγούρα ένα όνομα θα σας πουν. Αυτά. Κουράγιο και πίστη πως κάτι θα αλλάξει και θα γλιτώσουμε απ’ αυτόν που υπάρχει για να συρρικνώνει τον Παναθηναϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου