ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

Εκτίθενται σε κάθε πράξη τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποδεικνύοντας ότι μόνος τους στόχος είναι η καταστροφή του συλλόγου

Δυστυχώς για εσάς, τα γραπτά μένουν…

Το ημερολόγιο έγραφε 31 Ιουλίου όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της στεκόταν σε όσα ζητούσε ο Ερασιτέχνης. «Προκειμένου να αντισταθμιστεί η μείωση του τιμήματος, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης συμφώνησαν και στην έκδοση καρτών ενίσχυσης Ερασιτέχνη, μέτρο το οποίο προτιθέμεθα να υλοποιήσουμε ανεξαρτήτως της κατάληξης του ζητήματος του γηπέδου της Λεωφόρου» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. Όμως όπως φαίνεται στην πιο αντιπαναθηναϊκή διοίκηση που έχει περάσει από το σύλλογο οι απόψεις αλλάζουν μέρα με τη μέρα και αυτός τους οδηγεί στο να μη τηρούν αυτό που λένε.

Και τι εννοούμε με αυτό; Σήμερα 9 Αυγούστου βγήκε στο φως η κίνηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να μην προβεί τελικά στην υλοποίηση της συμφωνίας την οποία οι δυο πλευρές είχαν υπογράψει τον Απρίλιο. Αυτή η κάρτα φιλάθλου προβλέπει ότι όποιος αγόραζε εισιτήριο για να δει αγώνα ποδοσφαίρου θα έδινε και 10 ευρώ που θα πήγαιναν στην οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου