ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ...

Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή, αλλά κάναμε υπομονή... Βλέπεις, για εμάς προέχει πάντα το καλό του Παναθηναϊκού. Του Συλλόγου... Του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας.

Ντροπή σου Γιάννη Αλαφούζο...

Γιατί εσύ ως... απέναντι αυτό δεν το κατάλαβες ποτέ. Και το απέδειξες με το χειρότερο τρόπο. Το αποδεικνύεις καθημερινά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, ξεφτιλίζοντας τον Παναθηναϊκό μας σε όλα τα επίπεδα. Από το πιο απλό που είναι η συγγραφή μιας ανακοίνωσης με απλά ελληνικά, μέχρι το πιο ουσιαστικό που είναι το να τιμάς το μέγεθος της ιστορίας του Συλλόγου. Με πράξεις, όχι με λόγια...

Και οι πράξεις σου Γιάννη Αλαφούζο είναι ο, τι πιο ντροπιαστικό έχει γνωρίσει ποτέ ο Σύλλογος. Και αν θέλει κανείς να ξεχάσει δεν μπορεί. Δεν γίνεται και δεν πρόκειται να ξεχαστεί το κακό που προκαλείς στον Σύλλογο.

Και μόνο η επιλογή σου, συνειδητή και προσχεδιασμένη 1000% να οδηγήσεις σε ρήξη τις σχέσεις με τον Ερασιτέχνη για να βγάλεις την ομάδα από τη Λεωφόρο, μόνο και μόνο για να μην πληρώσεις τα χρέη προς τη Μάνα του Λόχου, αποδεικνύει το ποσό γαύρος είσαι.

Γιατί όταν πας να πληρώσεις στο ΟΑΚΑ ένα εκατομμύριο και δεν πληρώνεις στον Σύλλογο που υπηρετείς και σου έκανε όλες τις... δουλειές τόσα χρόνια, σχεδόν τα μισά, αυτό αποδεικνύεις. Ότι είσαι η ντροπή του Παναθηναϊκού. Ένας γαύρος που καμία θέση δεν έχει ανάμεσα μας.

Και αυτό πρέπει να και θα αλλάξει. Είτε το θέλεις, είτε όχι... Εσύ και οι γαύροι συνομιλητές και συμπαίκτες σου θα αντιληφθείτε το τεράστιο έγκλημα που έχετε διαπράξει εις βάρος του Συλλόγου.

Το ξαναλέω γιατί στην περίπτωση σου η επανάληψη είναι υποχρεωτική...

Γιάννη Αλαφούζο είσαι η ντροπή του Παναθηναϊκού και όχι μόνο...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου