ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ… ΤΡΑ, ΛΑ, ΛΑ, ΛΑ, ΛΑ…

Και το δούλεμα όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά… πέφτει σύννεφο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εξακολουθεί να πιστεύει πως μπορεί να ατιμάζει την ιστορία του κορυφαίου Συλλόγου της χώρας.

Συνδιοίκηση… τρα, λα, λα, λα, λα…

Ξαφνικά, μόλις λίγες ώρες πριν την είσοδο του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στην πράσινη ΠΑΕ και αφού από τα 47 μιλιόνια της πρώτης εμφάνισής του, πέσαμε στα 20 και από την απευθείας κάλυψη της ΑΜΚ στην… πεντάμηνη προθεσμία, έσκασε το μεσημέρι της Τρίτης και το «παραμύθι» της «συνδιοίκησης» μεταξύ Παϊρόζ και Γιάννη.
Παλαιός και νέος (;) ιδιοκτήτης, κοινώς, αποφασίζουν –σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του SDNA- να… συνδιοικήσουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ένα μήνα.
Ο Ταϊλανδός broker ο οποίος βρίσκεται από την Τρίτη στην Αθήνα, εμφανίζεται μέσω του συγκεκριμένου δημοσιεύματος να ακολουθεί τη μέθοδο της συνδιοίκησης με τον Αλαφούζο, προκειμένου να βοηθήσει στην ομαλή οικονομική λειτουργία του συλλόγου για το προσεχές διάστημα που μπορεί να είναι έως και ένας μήνας.
Μιλάμε για το απόλυτο… ξεβράκωμα.
Εχει ένας νέος επενδυτής που θέλει να σώσει τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρεται δηλαδή για το καλό της ομάδας και του Συλλόγου πραγματικά, 20 εκατομμύρια ζεστά για να αγοράσει την ομάδα μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου…
Μπορεί το Σάββατο κιόλας να γίνει το απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ, καλύπτοντας αμέσως την αύξηση αυτή…
Είναι στο χέρι του να βάλει μέσα σε ελάχιστες ώρες τέλος στη… λαίλαπα Αλαφούζου που έχει ισοπεδώσει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ξεφτιλίζοντας την ένδοξη ιστορία του Συλλόγου με το χειρότερο τρόπο.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ…
Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και οι «γαύροι» χρηματοδότες του, επιλέγουν να συνδιοικήσουν με τον καταστροφέα της ομάδας για έναν ακόμη μήνα, ώστε να ολοκληρωθεί το πιο βρώμικο σχέδιο εξόντωσης του Συλλόγου.
Και λογικά, σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουν και την πώληση του Κουρμπέλη…
Ετσι, για να μπορέσει να βγει και ο μήνας οικονομικά…
Και μετά… Κάτι θα βρουν για να συνδιοικήσουν έναν ακόμη μήνα, αφού πλέον το Plan B, το περιβόητο Plan B του Γιάννη Αλαφούζου θα έχει εφαρμοστεί κατά γράμμα, καθιστώντας τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου