ΟΙ… IMAGE MAKERS ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ!

Και ξαφνικά η γνώμη του Αλαφούζου πρέπει να έχει σημασία για τον κόσμο του Παναθηναϊκού…

Οι… image makers του Γιάννη!

Έχετε πάρει γραμμή τι γίνεται έτσι; Όσο προχωρά το θέμα του Παϊρόζ Πιεμπογνσκάντ (τώρα προχωρά για τον ίδιο προσωπικά ή για την Panasia έχω μπερδευτεί να σας πω την αλήθεια και μάλλον κανείς δεν ξέρει) όλο και περισσότερο διαβάζουμε και ακούμε πράγματα για τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτόν που έκανε την ντροπή, το «πιστόλι», το ρεζιλίκι, καθημερινότητα για την ΠΑΕ. Έλα όμως που έχουν αυξηθεί όσοι δίνουν βαρύνουσα σημασία στη γνώμη του. Όσοι… διαφημίζουν τον ενθουσιασμό του. Ζητούν τη γνώμη του για το πόσο θα μας… εκτοξεύσει ο Πιεμπονγκσάντ (μακάρι ο άνθρωπος). Ταυτόχρονα, σε κάθε συνέντευξη του Ταϊλανδού υπάρχει και αναφορά στο πόσο άψογη είναι η συνεργασία με τον Αλαφούζο.

Συνολικά αδέρφια διαπιστώνετε κι εσείς πως ο νυν ιδιοκτήτης ξαφνικά απέκτησε… image makers. Διότι όλο αυτό είναι μια προσπάθεια να τον δει διαφορετικά ο κόσμος. Έστω και την ύστατη ώρα. Να παρουσιαστεί ως ο… καλός που θα κάνει το… καλό για να σώσει την ομάδα. Τώρα το τι έχει γίνει, τι έχει κάνει για να φτάσει εδώ ο Παναθηναϊκός, δεν απασχολεί πλέον.

Έτσι νομίζουν τουλάχιστον επειδή για τον κόσμο κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Και δεν είναι χαζός. Απλά προκαλεί αηδία αυτός ο σιχαμένος τρόπος για να… διαφημιστεί ο νυν ιδιοκτήτης και να… κερδίσει πόντους ο Γιάννης Αλαφούζος. Γελάει ο κόσμος, γελάνε τα τσιμέντα, γελάνε οι ψευδοροφές, συνολικά γελάνε τα πάντα με τους… image makers. Οι οποίοι κρίνονται φυσικά.

Τέλος, είναι ξεκάθαρο πως δεν τους ενδιαφέρει η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό. Γιατί δεν τους ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός. Αν τους ενδιέφερε θα προσπαθούσαν να μην συνδέσουν πουθενά τον Πιεμπονγκσάντ με τον Αλαφούζο. Το γεγονός πως το κάνουν είναι το λιγότερο κακό για τον Ταϊλανδό, ο οποίος ως ξένος είναι λογικό να μην ξέρει τι έχει γίνει, πως έφτασε εδώ ο σύλλογος, αλλά κυρίως να μην γνωρίζει το πώς «βλέπει» ο κόσμος όλη αυτή την ιστορία.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου