ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ, ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!

Μουσάτε… Διακογιάννη απ’ τα Lidl, εσύ δεν έχει δικαίωμα να μιλάς για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του.

Άλλο να τα έχεις, άλλο να τα γράφεις!

Τι είναι η Ελλάδα; Ένας μεγάλο… χωριό. Ειδικά στο χώρο του αθλητισμού και όσοι κινούνται γύρω απ’ αυτόν, οι πάντες γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφοι, οι πάντες ρε παιδί μου. Αν είναι άσπρο, δεν γίνεται να πλασάρεις τον εαυτό σου ως μαύρο. Θα γελάνε μαζί σου και τα τσιμέντα. Κλασικό παράδειγμα ο μουσάτος που έκανε κάποτε εκπομπή, τον έκοψαν, τον επανέφεραν και πλέον είναι και σε εφημερίδα και σε ιστοσελίδα που ανήκει εκεί που ανήκει τέλος πάντων. Σε κάθε περίπτωση, ο συγκεκριμένος τύπος που εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία της Εθνικής ομάδας θεωρώντας πως είναι η… Εθνική μας φωνή (τρομάρα του), είναι γαύρος μέχρι τα μπούνια. Σε όλα τα επίπεδα. Ως οπαδός, ως νοοτροπία, σε όλα ρε παιδί μου. Ο μουσάτος… Διακογιάννης απ’ τα Lidl που λέτε, τώρα τελευταία γράφει αρκετά για τον Παναθηναϊκό και τον Ουζουνίδη. Για τις επιλογές του προπονητή του «τριφυλλιού», για τις μεταγραφές και πάει λέγοντας.

Μουσάτε τύπε, είναι άλλο να έχεις τα μούσια κι άλλο να τα γράφεις. Καταλαβαίνουμε πλήρως το γεγονός πως σε ενοχλεί ο Ουζουνίδης και ο Παναθηναϊκός. Ακόμη και χωρίς λεφτά σε έχουν κάνει να μην μπορείς να… καθίσεις. Ακόμη σε τσούζει το «παστέλι» του Βιγιαφάνιες. Ε, θα έβγαζες τον πραγματικό σου εαυτό δεν γινόταν να κρατηθείς.

Ξαναλέμε, κανείς δεν θα το παίξει αντικειμενικός όταν είναι γαύρος μέχρι το κόκαλο. Κανείς δεν θα κοροϊδέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, κανείς δεν θα ασκήσει κριτική σε οτιδήποτε αφορά τον Παναθηναϊκό και τους ανθρώπους του. Ειδικά εσύ. Δεν υπάρχει δημοκρατία στο συγκεκριμένο θέμα. Όσο θα εμπιστευόμασταν έναν παιδεραστή για δάσκαλο του παιδιού μας, όσο θα εμπιστευόμασταν έναν βιαστή να μείνει στο ίδιο σπίτι με την γυναίκα μας, άλλο τόσο θα εμπιστευτούμε και την δική σου γνώμη για τον Παναθηναϊκό. Φιλιά απ’ τον Λούκας και γράψε για τον Λεμονή τίποτα. Αλλά ξεχάσαμε, μπορεί να απολυθείς. Άσε που το παίζεις καλός επειδή… ανοίγουν δουλειές και σε άλλα ραδιόφωνα απ’ ότι βλέπουμε. Πολιτικά…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου