ΜΟΥΣΑΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ

Έφυγε, γύρισε, έχει και… παρέα πλέον, αλλά το χούι δεν αλλάζει! 

Μουσάτες προπαγάνδες

Έχω ένα κακό συνήθειο. Ακούω ραδιόφωνο. Πείτε το βίτσιο μια και ζούμε στην εποχή του internet, αλλά το κάνω. Και το χειρότερο είναι πως ακούω αθλητικό ραδιόφωνο. Τη στιγμή που όλα έχουν γίνει… ίσιωμα. Είτε ιδιωτικά είτε κρατικά, άστα να πάνε. Στην προκειμένη έκανα το λάθος να ακούσω το μεσημεράκι το σταθμό του τέως χρηματοδότη. Εκεί που ξανακάνει εκπομπή ένας μουσάτος που ήταν εκεί επί… γαύρου FM, σταμάτησε να κάνει εκπομπές και ξαφνικά ξαναγύρισε. Όλα αυτά ενώ θα έχει και νευραλγικό πόστο σε ιστοσελίδα που ανοίγει χωρίς να λέει ευθέως που ανήκει, αλλά μέχρι και οι πέτρες ξέρουν. Μαζί του αυτός ο μουσάτος, έχει έναν ξυρισμένο που ασχολείται και με το τένις που και που. Αυτοί οι δύο, λοιπόν, έβγαλαν τον Φυντάνη. Προπονητής της Λάρισας (λέμε τώρα). Φυντάνης δεν είναι απλά ένα όνομα, είναι ιδιότητα για όσους δεν το ξέρουν. Δηλαδή αν κάνει βλακεία ένας φίλος μας του λέμε «καλά ρε φίλε Φυντάνης είσαι;». Κάπως έτσι ρε παιδί μου για να καταλάβετε.

Δεν μας φταίει ο Φυντάνης παρά το προσωπικό του ρεσιτάλ δύο μέρες τώρα. Μας φταίει όμως ο μουσάτος και ο φίλος του τένις που τον άφησαν να λέει πως ο Παναθηναϊκός «έκλεψε» τη νίκη. Μας ενδιαφέρει πως με το ζόρι είδαν ένα πέναλτι πάνω στον Μολέδο, αλλά ξέχασαν να πουν πως ήταν και αποβολή για τον Ζίζιτς (είχε ήδη κίτρινη). Μας ενδιαφέρει που τις σφαλιάρες του Ντέλετιτς δεν τις είδαν (ο ένας ήταν και στο γήπεδο). Μας ενδιαφέρει που συνεχίζουν να κάνουν αντι-Παναθηναϊκή προπαγάνδα, όταν είναι… κότες σε οτιδήποτε άλλο συμβαίνει σε διαιτητικό επίπεδο. Όταν ξέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει τραβήξει και τραβάει τόσα πολλά από τους διαιτητές. Αλλά είχαν το θράσος να πουν «έλα μωρέ με γυμνό μάτι φαίνεται πως δεν είναι οφσάιντ ο Περόνε», ενώ άφησαν τον Φυντάνη να λέει πως είναι και επιθετικό φάουλ το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Θα το είδε στον ύπνο του φαίνεται.

Η εποχή για τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολη. Σεβόμαστε τους πάντες, δεν ασχολούμαστε με κανέναν. Όμως κανείς μουσάτος, ξυρισμένος, φίλος τένις, φίλος μπιλιάρδου, δεν θα τολμά να κάνει το άσπρο μαύρο. Προφανώς και οι νέες δουλειές έχουν το… τίμημά τους αναφορικά με την γνώμη του καθενός, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα για να του προσθέτουν κι άλλα!  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου