Ο… ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (VID)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πιάστηκε… αδιάβαστος στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού, δεν ήξερε το σύστημα της ομάδας του και μετά του έφταιγε η… διαιτησία.

Ο… αδιάβαστος Σφαιρόπουλος (vid)

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Είναι… θολωμένος. Θέλετε λόγω της περσινής αποτυχημένης χρονιάς; Θέλετε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ; Θέλετε λόγω του ότι έχει χάσει τα αποδυτήρια της ομάδας του; Θέλετε επειδή νιώθει κάποιον…δικό του να θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη; Μπορεί και για όλα αυτά…

Όμως, προτού ο Έλληνας τεχνικός καταφύγει στο γνωστό τροπάριό του για την διαιτησία θα πρέπει να ασχοληθεί λίγο και με τα της ομάδας του. Και ακόμα καλύτερα με τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο πρόσφατο ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό, στο τελευταίο ταιμ άουτ της ομάδας του δεν ήξερε τα να κάνει. Δεν ήξερε το σύστημα που έδειχνε στους παίκτες του να ακολουθήσουν. Πάμε όμως να τα δούμε όλα από την αρχή…

Ο Παναθηναϊκός μετά από εξαιρετική φάση των Καλάθη και Γκιστ (βγαλμένη από το σύστημα του Τσάβι Πασκουάλ) παίρνει προβάδισμα τριών πόντων, 66-69 στα 18 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν χάνει χρόνο και καλεί άμεσα σε τάιμ άουτ για να σχεδιάσει την τελευταία επίθεση. Είμαστε στις αγαπημένες μας… καταστάσεις. Στα λεγόμενα special situation. Έλα, όμως που ο coach Bullet, όπως είναι το παρατσούκλι του είναι… αδιάβαστος. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αφού σκουπίζει και ξανασκουπίζει το πρόσωπό του, κάθεται στην καρέκλα του και αρχίζει να… αναλύει. Βάζει το πινακάκι στο δεξί του μπούτι και στο αριστερό το… σκονάκι του. Ένα… μπακαλόχαρτο το από το οποίο αντιγράφει το σύστημα. Το σύστημα που έλεγε στους παίκτες του και ο ίδιος δεν γνώριζε….

Απίστευτα πράγματα γι αυτό το επίπεδο. Απίστευτα… Και όμως αυτού του προπονητή του έφταιγαν οι διαιτητές για την ήττα της ομάδας του. Δεν του έφταιξε ο Παπανικολάου που έστειλε στα αποδυτήρια, δεν του έφταιξαν οι παίκτες που δε χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο γιατί δεν του κάνουν, δεν του έφταιξαν οι.. παλιοί που δε μπορούν να βρουν ρυθμό από πέρσι… Δεν του έφταιξε καν ο ίδιος του ο εαυτός που δεν ξέρει τα συστήματα που… διδάσκει.

Αδιάβαστος και… μετεξεταστέος κόουτς…. Ξαναπέρνα τον Σεπτέμβριο coach….

Δείτε το βίντεο στο gallery του Leoforos.gr.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Με σκονάκι στο τάιμ άουτ ο Σφαιρόπουλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου