ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Τιμωρούν τον Μολέδο για να μην παίξει με τον ΟΣΦΠ, φοβούνται μέχρι και αυτόν τον Παναθηναϊκό! 

Μέχρι και τώρα!

Η κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η ομάδα μας, είναι όχι απλά στενάχωρη αλλά μελαγχολική. Ο καθένας ζει και αναπνέει ελπίζοντας πως κάτι καλό θα γίνει για το «τριφύλλι». Ακόμη και τώρα, όμως, ο κάθε ένας… ασελγεί στο πτώμα των «πράσινων». Άσχημο ακούγεται αλλά ρε μάγκες αλήθεια είναι. Η Λάρισα, η ανύπαρκτη αυτή ομαδούλα που θα υποβιβαστεί φέτος και το ευχόμαστε ολόψυχα με αυτά που γίνονται, έκανε καταγγελία για τον Μολέδο και μια φάση στο ματς Κυπέλλου στην Λεωφόρο.

Μια φάση που λένε πως ο Μολέδο χτύπησε τον Ρέντζα. Φάση που έγινε ΜΠΡΟΣΤΑ στον βοηθό και ΜΠΡΟΣΤΑ στον διαιτητή! Κάτι που αποδεικνύεται απ’ το βίντεο. Άρα αυτόματα δεν υπάρχει καμία βάση στην καταγγελία του «μικρού μας πόνυ». Αλλά Παναθηναϊκός είσαι. Πάντα πρέπει να σου δείχνουν πόσο δεν σε γουστάρουν, πόσο πρέπει να σε καταστρέψουν, ακόμη κι όταν το έχεις πετύχει μόνος σου. Ο κ. Σιμιτζόγλου κάλεσε σε απολογία τον Μολέδο και νομίζουμε πως σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι ξέρουν τι θα ακολουθήσει. Τιμωρία του παίκτη για αρκετές αγωνιστικές. Άλλωστε δεν υπάρχει καμία απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης που να μην ήταν καταδικαστική για τον Παναθηναϊκό. Αυτά που έκαναν με τον Μπεργκ, άνοιξα τον δρόμο για να τιμωρούν όποτε γουστάρουν παίκτες του «τριφυλλιού». Στην προκειμένη περίπτωση είναι η Λάρισα που… έξυσε την πληγή. Ξαναλέμε, καλή Football League παιδιά! Ολόψυχα!

Βέβαια, καλό είναι να κοιτάμε και λίγο πιο μακριά. Για παράδειγμα τι νόημα έχει ρε παιδί μου να τιμωρηθεί ο Μολέδο; Πάει ο Παναθηναϊκός για κάνα Πρωτάθλημα; Όχι. Άρα γιατί να τον τιμωρήσουν ρε φίλε ειδικά για μια φάση που έχει γίνει ΜΠΡΟΣΤΑ σε διαιτητή και βοηθό. Ειδικά στον βοηθό είναι σχεδόν πάνω του! Τόσο κοντά μιλάμε. Η απάντηση απλή. Τα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού είναι τα εξής. Λάρισα εντός (καλά εσείς θα φάτε πολλά), Λαμία εκτός, Καρδίτσα εκτός και Ολυμπιακός εντός. Ναι κύριοι. ΟΣΦΠ στην Λεωφόρο. Άρα τι καλύτερο γι’ αυτούς απ’ το να ρίξουν μια τεσσάρα αγωνιστικές στον Βραζιλιάνο και να μην παίξει με τον Ολυμπιακό; Ειδικά τώρα που το κλάμα πάει σύννεφο;

Μιλάμε για ένα ακόμη σκάνδαλο στις πλάτες του Παναθηναϊκού μας. Μιλάμε για μια ακόμη σοκαριστική περίπτωση, μετά τα όσα είχαμε ζήσει πριν μερικούς μήνες με τις τιμωρίες του Μπεργκ και του Χουλτ. Έτσι κι αλλιώς για ποιον ΚΑΠ μιλάμε; Αυτός είναι απλά κάτι που μεταβάλλεται για να δικαιολογούνται οι τιμωρίες στον Παναθηναϊκό και στους παίκτες του. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου