ΜΝΗΜΕΙΟ… ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ!

Σεβαστό να μην πετυχαίνεις τίποτα, αλλά να κράζεις κι από πάνω πάει πολύ…

Μνημείο… αξιοπιστίας!

Θέλω ο άνθρωπος να χαλαρώσω, να κάνω τα μπανάκια μου, να ηρεμήσω. Αλλά τι ζητάω ο βλάκας; Μεταγραφική περίοδος πως διάολο να ηρεμήσω; Με το θέμα το σημερινό στον σταυρό που σας κάνω δεν ήθελα να ασχοληθώ. Παρότι οι αφορμές.. αμέτρητες. Αλλά το ποτήρι ξεχείλισε. Το ποτήρι της… αξιοπιστίας. Μιλάμε για μνημεία ανακρίβειας στα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Εφημερίδα με όνομα… βαρύ σαν ιστορία, που δυστυχώς δεν δείχνει να το τιμά. Εκεί αναφερόμαστε. 

Τα… πατήματα που μας έδωσε για να σχολιάσουμε, αμέτρητα. Τι να πρωτοαναφέρεις; Στις 8 Ιουλίου μετά το φιλικό με την Ολεξάντρια ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωνε: «2-3 μέρες τώρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Λουτσιάνο. Περιμένω να δω τα νέα… Είμαστε κοντά από όσο ήξερα πριν το παιχνίδι». Δηλαδή ο προπονητής λέει το απόγευμα της 8ης Ιουλίου πως είναι κοντά στον Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός. Την επόμενη μέρα η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρει «Δύσκολη περίπτωση». Με τον τρόπο τους και το… πάντα ξεχωριστό τους ρεπορτάζ (όπως λένε εμείς δεν κρίνουμε) έβγαλαν ψεύτη τον προπονητή. Η αλήθεια φάνηκε. Να ήταν μόνο αυτό κουβέντα δεν θα λέγαμε.
Πάμε στις 11 Αυγούστου. Έχει βγει από Αργεντινή το θέμα Τσάβες. Η εφημερίδα σε μια έκρηξη ειρωνείας προς τον Παναθηναϊκό αναφέρει «πέρασε και δεν ακούμπησε ο Αντρές Τσάβες». Ξαναλέμε, οι πληροφορίες που είναι λάθος δεν μας ενδιαφέρουν. Το ύφος όμως, δεν ταιριάζει ρε παιδιά όταν δεν πετυχαίνουμε ελέφαντα στα δύο μέτρα.


Πάει στο διάολο τα… κατάπιαμε αυτά. Αυτό το σημερινό δεν μαζεύεται με τίποτα. Είναι ο ορισμός της… μούρης που συνοδεύεται με αμπαλοσύνη, ασχετοσύνη και πάει λέγοντας. Η ίδια εφημερίδα έχει και ρεπορτάζ αλλά και ανάλυση αναφορικά με το πώς η μεταγραφή του Ινσούα σημαίνει πως… φεύγει ο Ζέκα. Προσέξτε, όχι απλά φεύγει ο Ζέκα, αλλά ουσιαστικά ο Ινσούα λέει μέσω Λουντ θα είναι ο αντικαταστάτης του. Μπερδευτήκατε ε; Δεν χρειάζεται αδέρφια, άλλωστε και πάλι… ξυστά περνούν απ’ την πραγματικότητα (ο Ζέκα μπορεί να πουληθεί αλλά όλα τα υπόλοιπα σε επίπεδο ανάλυσης-ρεπορτάζ, άστα να πάνε). Μόνο 2-3 χιλιόμετρα απόσταση.
Το λέμε με κάθε καλή διάθεση. Σταματήστε να εκτίθεστε. Άλλο το ρεπορτάζ που θα πέσει έξω (όλοι κάνουν ανάλογα λάθη προς Θεού δεν θα τα κρίνουμε) κι άλλο η εμπάθεια και η διαρκής διάθεση για κακόπιστη κριτική και αναταραχή ΜΟΝΟ σε μια πλευρά. Ειδικά όταν δεν συναντιέσαι με την αξιοπιστία, μην το κάνεις. Φιλική συμβουλή είναι όλο αυτό. Επειδή είμαι στις καλές μου…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου