ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΣΚΟΥΑΛ…

Δεν μετράει η δική μας γνώμη, αλλά η γνώμη του Τσάβι...

Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Πασκουάλ…

Από χθες όταν και ανακοινώθηκε ο Μάρκους Ντένμον οι –ευτυχώς λίγοι- «ειδικοί» του πληκτρολογίου άρχισαν τα σχόλια. Άνθρωποι που δεν έχουν δει τον παίκτη ούτε σε φωτογραφία! Και οι δικοί μας και οι άλλοι, που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη γκρίνια ορισμένων δικών μας που άρχισαν τις ειρωνείες ξεχνώντας πως πριν ένα μήνα έκλαιγαν στα σκαλάκια του εξοχικού μας.  

Δεν σας λέω ότι εγώ τον έβλεπα σε όλα τα ματς στην Τουρκία. Παρακολούθησα κάποια βίντεο και έχω σχηματίσει μια εικόνα.

Δεν μετράει πως θεωρώ εγώ πως είναι καλός παίκτης και ότι μπορεί να «δέσει» με την ομάδα.

Με νοιάζει που τον διάλεξε ο Πασκουάλ και τον ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες περιπτώσεις παικτών εδώ και πολλές ημέρες. Προφανώς θα έχει μελετήσει ενδελεχώς τον συγκεκριμένο. Προφανώς θα θεωρεί πως ταιριάζει γάντι στην ομάδα. Με νοιάζει που ο Δέδας, που τον είχε πέρσι στην Τουρκία τον θεωρεί εξαιρετική περίπτωση.

Αυτοί ξέρουν, όχι εγώ, ούτε όλοι οι άλλοι...

Δεν λέω πως αυτοί που κράζουν δεν αγαπούν την ομάδα. Απλά πρέπει όλοι μας να κάνουμε υπομονή. Διότι αυτή η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι αξίζει να την εμπιστευόμαστε. Το έχει... χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. 

Είναι δεδομένο πως κάτι μεγάλο δημιουργείται στον Παναθηναϊκό. Ας κάνουμε υπομονή να το δούμε και ας εμπιστευτούμε τον Πασκουάλ.

Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός… 

Ραντεβού τον Ιούνιο!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου