ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ; ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΤΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΙΝΔΗΛΙΑ... (PHOTO)

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την αποκάλυψη που έκανε ο Πρασινοφρουρός στην Πράσινη, για το τετ α τετ του Τάκη Μπαλτάκου με τον αντιπρόεδρο του ΟΣΦΠ, Γιώργο Σκινδήλια.

Πόσο πιο χαμηλά; Πρωινή συνήθεια για τον Μπαλτάκο τα τετ α τετ με τον Σκινδήλια... (photo)
Μια αποκάλυψη μέσω της οποίας απλώς έπεσαν οι μάσκες για όσα εδώ και καιρό διαδραματίζονταν στο παρασκήνιο, με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βρίσκονται στο στόχαστρο και την αντίπαλη πλευρά να καταστρώνει σχέδια επί σχεδίων για να προκαλέσει ζημιές, δίχως φυσικά ποτέ να το καταφέρει. Ούτε και πρόκειται μελλοντικά, ακόμα κι αν ξημεροβραδιάζονται τα «φιλαράκια τα καλά» στο στέκι τους...
 
Και το χαρακτηρίζω στέκι, διότι ένα «πουλάκι» που στόμα έχει και... μιλιά δεν είχε μέχρι πρόσφατα, μου «σφύριξε» πως το φωτογραφικό στιγμιότυπο που «εξέθεσε» στα μάτια του κόσμου του Παναθηναϊκού, ανεπανόρθωτα μάλιστα, τον Τάκη Μπαλτάκο για τις νέες του παρέες, δεν προκάλεσε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα δύο «φιλικά» στρατόπεδα.
 
Εγκυρες πηγές δικές του, μάλιστα, του έχουν κατηγορηματικά τονίσει και βάζουν ακόμα και στη φωτιά το χέρι τους για το αδιάψευστο της πληροφορίας, πως ο Τάκης Μπαλτάκος και ο Γιώργος Σκινδήλιας δεν έχουν συναντηθεί μία και δύο φορές μέσα στο 2017, στο ίδιο πάντα ξενοδοχείο, αλλά πολλές περισσότερες.
 
Εχουν, μάλιστα και μια κακή συνήθεια αμφότεροι, να πιστεύουν πως οι πολύ πρωινές συναντήσεις τους, εκεί γύρω στις 9 το πρωί, είναι και περισσότερο ακίνδυνες για να εντοπιστούν και φυσικά να εκτεθούν, όπως εκτέθηκαν με την πρόσφατη αποκάλυψη του Πρασινοφρουρού. Δυστυχώς, για εκείνους, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό πια...
 
«Φιλαράκια» λοιπόν...
 
Μας προέκυψαν «δεσμοί» μεταξύ Μπαλτάκου και Σκινδήλια και πραγματικά όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες φτάνουν στα «πράσινα» δημοσιογραφικά γραφεία γι' αυτόν τη νέα, επαγγελματική βεβαίως - βεβαίως «φιλία» ανάμεσα σε έναν άνθρωπο που δήλωνε μέχρι πρόσφατα πιο... Παναθηναϊκός και από τους Παναθηναϊκούς, κάνοντας δημόσια μαθήματα περί ενότητας, οικογένειας κλπ κι έναν αντίπαλο παράγοντα που λογικά θα έχει τους δικούς του λόγους τους οποίους φαντάζομαι θα γνωρίζουν και τα αφεντικά του, για να κινείται σε αυτό το μοτίβο επαφών μέσα στο 2017 ή και νωρίτερα (;) με τον Τάκη Μπαλτάκο. Προφανώς, κάτι τους ενώνει!
 
Και φυσικά οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν, καθώς ήταν να μην αρχίσει να μιλάει το «πουλάκι». Τώρα που πήρε φόρα, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να το συγκρατήσει.
 
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα τα μάθει όλα... Με κάθε λεπτομέρεια. Αργά ή γρήγορα!
 
 
Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου