ΙΒΙΤΣ ΣΤΙΣ 17 «ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ 21 ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! (PICS)

Επειδή μας πρήξατε για το κουτάκι που κακώς έπεσε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, απαντήστε μας πως γίνεται να μην έχει ούτε… σημάδι τρία 24ωρα αργότερα!

Ίβιτς στις 17 «ετοιμοθάνατος» και στις 21 ατσαλάκωτος δεν γίνεται! (pics)

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν επικροτώ σε καμία περίπτωση τον βλάκα που πήρε στο λαιμό του την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός, ο «Λύμπε», ο Μαρίνος και οι παίκτες. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βλέπω τέτοιες ανόητες ενέργειες όπως η ρίψη του (άδειου) κουτιού μπύρας στο κεφάλι του κάθε Ίβιτς. Έχω πει δεκάδες φορές πως ο Παναθηναϊκός πρεσβεύει την ηθική και την τιμιότητα και πως στη Λεωφόρο ο κάθε αντίπαλος θα πρέπει να μπορεί να έρχεται άνετος, κύριος, να χάνει και να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι έχοντας ηττηθεί στον αγωνιστικό χώρο. Μάγκικα, τίμια και Παναθηναϊκά. Αυτό και τίποτα άλλο.

Επειδή όμως αυτή η αστεία προσπάθεια των γαύρων του Βορρά να ξεπεράσουν σε προπαγάνδα ακόμα και τους γνήσιους του νότου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, θέλω να θίξω ένα θέμα που πάει κακώς να ξεχαστεί. Η όλη ιστορία με το κουτάκι, είπαμε πως είναι κατακριτέα, χαντάκωσε τον Παναθηναϊκό και τον έχει φέρει σε μια οριακή κατάσταση να κινδυνεύει να τερματίσει τελευταίος στα play off. Όλη αυτή η κακοπαιγμένη παράσταση που είδαμε από τον Ίβιτς στη Λεωφόρο, λοιπόν, οδήγησε σε μια ποινή εξόντωσης για το «τριφύλλι».

Αυτό που δεν βρέθηκε κανείς να παρατηρήσει ή να ρωτήσει έστω, είναι που πήγαν όλα αυτά τα… σημάδια που έδειχναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο κεφάλι του Ίβιτς και ωρυόντουσαν πως το παιχνίδι της Λεωφόρου έπρεπε να διακοπεί; Που πήγαν τα σημάδια, που τον οδήγησαν να κάνει… αξονικές στον Ευαγγελισμό το ίδιο βράδυ της Τετάρτης 18 Μαΐου; Δεν αναρωτιέμαι για το που είναι αυτά τα σημάδια 10 και 12 ημέρες μετά. Έκανα μια βόλτα σε επίσημες φωτογραφίες του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, όπου ο Ίβιτς έφυγε σαν… ετοιμοθάνατος στο αναπηρικό καροτσάκι και ζαλιζόταν μετά από παραγγέλματα του Παντελή Κωνσταντινίδη και σε αυτές του αμέσως επόμενου αγώνα της ομάδας του Σέρβου, με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Τούμπα!

Ε, αν εσείς καταφέρετε να βρείτε έστω και ένα… χιλιοστό σημαδιού στο κεφάλι του Ίβιτς, να μου του πείτε κι εμένα να σας δώσω βραβείο! Ο ευρών αμειφθήσεται, κερδίζει… χρυσούν ορολόγιο που λέγανε κάποτε! Μιλάμε ότι ο άνθρωπος γύρισε στη Θεσσαλονίκη με μπαταρισμένο το κεφάλι, από τον ΠΑΟΚ υπήρξε πληροφορία πως έκανε ράμματα μάλιστα στο σημείο όπου (όντως) τον βρήκε το κουτάκι της μπύρας και στις 18 Μαΐου του απόγευμα υπήρξαν φωτογραφίες του από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου επέστρεψε ως τραυματίας. Μετά από τρεις ημέρες, στις 21 Μαΐου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, ο Ίβιτς παρουσιάζεται… ατσαλάκωτος και δεν έχει ούτε… χιλιοστό από σημάδια ή κάτι που να δείχνει την ταλαιπωρία που πέρασε! Όσο και να ψάξει κανείς, όσο και να ζουμάρει στις φωτογραφίες – που υπάρχουν σε επίσημα φωτογραφικά πρακτορεία και δεν έχουν υποστεί καμία τεχνική επεξεργασία για να σας προλάβω – δεν βρίσκει το παραμικρό σημάδι.

Δεν αμφισβητούμε πως ο άνθρωπος χτύπησε και δέχθηκε ένα αντικείμενο στο κεφάλι. Παρόλα αυτά, υπάρχει κάποιος που να πείστηκε από όλο αυτό το θέατρο που είδε στη Λεωφόρο στις 17 Μαΐου και που πείστηκε πως ο Ίβιτς δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα του;

Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery του Leoforos.gr και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου