ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΦΥΓΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Ο Πράσινος Τιμωρός γράφει δυο λόγια για τον Σεμπαστιαν Λέτο!

Είτε μείνεις, είτε φύγεις, είσαι ένας από εμάς!

Η αξία σου αδιαμφισβήτητη. Η προσφορά σου στον Παναθηναϊκό μεγάλη. Μεγαλύτερο, όμως, είναι το δέσιμό σου με αυτή την ομάδα. Η αγάπη σου για το «τριφύλλι» και τον κόσμο του φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Ανταποδίδεις με το πάθος σου όλα αυτά που εισπράττεις από τον κόσμο.

Ήρθες από τον Ολυμπιακό σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια όπου πραγματικά ήθελες να βρεθείς. Που σου ταιριάζει ως ιδιοσυγκρασία. Όταν τα οικονομικά δυσκόλεψαν και δεν μπορούσε να σε κρατήσει, έφυγες με πόνο καρδιάς. Μετά από χρόνια και αφού λίγο έλλειψε να τελειώσει η καριέρα σου λόγω ενός ατυχήματος επέστρεψες.

Δεν ήσουν και δεν είσαι ο ίδιος αγωνιστικά. Αλλά η ψυχή και η καρδιά σου είναι ίδιες και έχουν χρώμα πράσινο. Το πάθος που μεταδίδεις σε όλη την ομάδα και στην κερκίδα, είτε είσαι μέσα στο γήπεδο είτε όχι, είναι απίστευτο. Όταν έρχεσαι από τον πάγκο αλλάζεις τα πάντα στο παιχνίδι και στην κερκίδα.

Και καλή να μην είναι η ομάδα, και παγωμένη να είναι η κερκίδα, έχεις τον τρόπο να τα γυρνάς όλα τούμπα.

«Σααααας γ…λεντάει ο Λέεεεετο».

Ξέρεις, Σέμπα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού σπάνια κάνει σύνθημα κάποιον παίκτη. Το κάνει σε ειδικές περιπτώσεις και εσύ είσαι μια σπάνια περίπτωση.

Λογική η πικρία που έβγαλες χθες σχετικά με το γεγονός ότι δεν σου έχει γίνει συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου σου. Εμείς, θέλουμε να μείνεις εδώ για να κλείσεις την καριέρα σου και γιατί όχι μετά να συνεχίσεις και από άλλο πόστο. Νομίζω πως και εσύ το θές.

Πάντως, να ξέρεις, είτε μείνεις είτε φύγεις θα είσαι για εμάς ένας μύθος. Ένας από εμάς για πάντα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου