ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ

Ο Πράσινος Τιμωρός γράφει για το θέμα Ταυλαρίδη και το ποιος ευθύνεται!

Αυτός φταίει για την υπόθεση Ταυλαρίδη

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει λεφτά στον Ταυλαρίδη. Και θα του τα δώσει… Όπως οφείλει να κάνει. Όπως θα έκανε και χωρίς να προκύψουν οι καταγγελίες και όλος αυτός ο ντόρος.

Ο Στάθης είναι Παναθηναϊκός. Δηλωμένος. Με τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» έκανε πράξη ένα παιδικό του όνειρο να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Είτε τον θεωρεί κάποιος καλό, είτε τον θεωρεί κακό παίκτη δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι στα ματς που αγωνίστηκε έδωσε και την ψυχή του για τους «πράσινους».

Η στάση του ίδιου και κυρίως του δικηγόρου του τελευταία εις βάρος του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν αν δεν υπήρχε ένα γεγονός: Η συμπεριφορά του Στραματσόνι προς το πρόσωπό του.

Ο Ιταλός τον πέταξε σαν… σκουπίδι εκτός ομάδας για να φέρει τον παλαίμαχο Ιβανοφ που έτρεχε πιο αργά και από την Λάουρα στο Survivor και τον παλαιστή Σεμπά, που ζύγιζε περισσότερο και από τον Μπο όταν μπήκε στο παιχνίδι. Ξεκάθαρα πράγματα… Ο Ταυλαρίδης, όπως και κάθε άλλος στη θέση του πληγώθηκε από αυτή τη συμπεριφορά γι’ αυτό και τώρα αντιδρά έτσι.

Ξέρει ότι θα πάρει τα χρήματά του από τον Παναθηναϊκό και αν έφευγε όπως έπρεπε από την ομάδα θα μάζευε και τον δικηγόρο του να μην λέει αυτές τις μπούρδες περί… Κωτσόβολου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία... Για όλη αυτή την ιστορία δεν φταίει ούτε ο Ταυλαρίδης, ούτε ο Παναθηναϊκός. Ο υπαίτιος λέγεται Στραματσόνι. Και γι' αυτό και για πολλά ακόμη προβλήματα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου