ΛΕΩΦΟΡΟΣ… ΚΑΜΠ ΝΟΥ! (PIC)

Παναθηναϊκός αλά… Μπαρτσελόνα γαυράκια, γιατί δεν ξεχνάμε!

Λεωφόρος… Καμπ Νου! (pic)

15 Σεπτεμβρίου 2010. Μία μέρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη απ’ την Μπαρτσελόνα. Εκεί που οι «πράσινοι» έκαναν μία όλη κι όλη τελική προσπάθεια. Το γκολ του Γκοβού. Η… γαύρικη προπαγάνδα, έσπευσε να σταθεί σε αυτό το γεγονός. Όλοι μα όλοι (δημοσιογράφοι-αρθρογράφοι, πρωτοσέλιδα, γνώμες στα καφενεία) τόνιζε το γεγονός πως είναι ντροπή να κάνεις μόνο μία τελική κι ας παίζεις στο «Καμπ Νου» κόντρα στην καλύτερη ομάδα όχι μόνο εκείνη την εποχή (πήρε το Champions League εκείνη την σεζόν), αλλά τις τελευταίες δεκαετίες!  

Πέρασαν 6,5 χρόνια. Για να έρθει το ντέρμπι της Λεωφόρου. Εκεί που ο Παναθηναϊκός έκανε 12 τελικές και ο ΟΣΦΠ 1. Ναι, μόνο μία. Όσες είχε κάνει και ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Τόσες έκανε ο ΟΣΦΠ στην Λεωφόρο. Τότε οι γαύροι γελούσαν. Τώρα; Θα κλάψετε λίγο να σας ακούσουμε; Μπα δεν γουστάρουμε. Έτσι κι αλλιώς προκαλείτε την θλίψη. Σε όλα τα επίπεδα. Α και κάτι ακόμη. Στην Βαρκελώνη η τελική του Παναθηναϊκού ήταν εντός εστίας (γκολ Γκοβού). Στην Λεωφόρο η τελική των γαύρων ήταν… για γέλια. Όπως η ομάδα τους.

Το έχω πει πολλές φορές. Η ζωή κάνει κύκλους. Και ο γαύρος θα πληρώσει τα πάντα. Απ’ όσα έχει κάνει δεν ξεχνάμε τίποτα. Μέχρι και την λεπτομέρεια. Θα σας «πονέσουμε» δέκα φορές περισσότερο απ’ ότι το κάνατε, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο και τρόπο επειδή αυτοί είστε. Να είστε έτοιμοι μόνο. Επειδή εμείς, δεν κάνουμε… κηδείες με ξένα κόλλυβα (Μπαρτσελόνα). Εμείς σας… κηδεύουμε (αγωνιστικά) μόνοι μας. Μία τελική σε ντέρμπι δεν έκανε κανείς ρε ρεζίληδες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου