ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ (VID)

Οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον ψευτόμαγκα Αγκάμεζ γιατί…

 

Τιμωρήστε παραδειγματικά τον Κολομβιανό μισθοφόρο (vid)

Ο Κολομβιανός μισθοφόρος συνελήφθη να χειρονομεί μπροστά σε επισήμους, γονείς και παιδιά. Συνελήφθη να προκαλεί ένα ολόκληρο γήπεδο που ως τότε ήταν «εκκλησία». Να τους λέει: «σας γαμ@@». Σιγά ρε «ψευτόμαγκα»… Το έπιασε η κάμερα της NOVA και το είδε όλη η Ελλάδα. Είναι γνωστό και ο ίδιος ο Αγκάμεζ το ξέρει πως όποιος φορά την κόκκινη φανέλα έχει ασυλία. Γι’ αυτό το έκανε.

Σιγά να μην τολμούσε να κάνει το ίδιο όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Ήξερε πως θα κινδυνεύσει με… απέλαση. Από την άλλη δεν θα το έκανε γιατί ο κάθε σύλλογος κουβαλά το δικό του ήθος. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι Ολυμπιακός.

Δεν είναι τυχαίο πως εκεί πηγαίνουν «Παναγίες» και βγαίνουν «Βαραβάδες». Πολλά τα παραδείγματα που δεν μας παίρνει ο χρόνος να αναλύσουμε και να απαριθμήσουμε.

Σχετικά με τον Αγκάμεζ τώρα, η παραδειγματική του τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή είναι επιβεβλημένη. Αυτός προκάλεσε τον κόσμο και ό,τι έγινε μετά. Αν τη βγάλει… λάδι πως θα γυρίσει να ξαναπαίξει στην Κυψέλη στα πλέι οφ; Τότε θα φταίει ο κόσμος που θα αντιδράσει, ε; Να τιμωρηθεί παραδειγματικά, λοιπόν, αυτός ο κύριος που όχι μόνο δεν σεβάστηκε το ψωμί που έφαγε στον Παναθηναϊκό (ο πρώτος είναι;) αλλά και γενικότερα το ψωμί που τρώει στην Ελλάδα.

Τιμωρήστε τον με τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή!

Δείτε το βίντεο στη gallery και θυμηθείτε τι έκανε…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Η χυδαία πρόκληση του Αγκάμεζ!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 25 Αυγούστου