ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Δεν χρειάζονται λεφτά για να αισθανθείς και να λειτουργήσεις ως Παναθηναϊκός!

Να οργανωθούμε παιδιά!

Νταβατζής στην τσέπη κάποιου ούτε είμαι ούτε θα γίνω. Γι’ αυτό δεν θα πω ποτέ ανεβάστε το μπάτζετ και πάει λέγοντας. Ο Παναθηναϊκός μας πρέπει να είναι ισχυρός παντού και πάντα. Το να είναι ισχυρός δεν χρειάζεται εκατομμύρια ευρώ. Κι αυτά παίζουν ρόλο σαφώς, αλλά να ξέρουμε πρώτα απ’ όλα να εκμεταλλευόμαστε την δυναμική που έχει από μόνος του ο τεράστιος αυτός σύλλογος.

Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να αισθανθείς λίγο Παναθηναϊκός. Να ξέρεις τι είναι ο Παναθηναϊκός. Όχι όμως να λειτουργείς ως… άσχετος, ως κάποιος που δεν έχει ιδέα τι γίνεται και πάει λέγοντας. Σε πολλούς τομείς έχουμε βάλει τρομερά αυτογκόλ φέτος. Ξεκινώντας από νωρίς. Από την παραχώρηση της Λεωφόρου στον ΠΑΣ που μετά την πήρες πίσω και μπήκες σε συζήτηση με την ομάδα αυτή. Το γεγονός πως έστρωσες… χαλί στον Κομπότη για να σου έρθει στην Λεωφόρο. Η υπόθεση της NOVA που σε έκανε να φαίνεσαι πως έβαλες την ουρά στα σκέλια επειδή φοβήθηκες. Όλα αυτά δεν είναι καταστάσεις σοβαρές για τον Παναθηναϊκό. Δεν βγάζουν προς τα έξω ούτε δυναμική, ούτε σοβαρότητα. Στοιχεία που χωρίς να κάνεις τίποτα πρέπει να τα έχει ο Παναθηναϊκός.

Φτάνουμε στο σημείο να κάνει ο ΠΑΟΚ πράγματα και να έχει αρχίσει να… στρώνει την κατάσταση γι’ αυτόν, όπως την είχε «στρώσει» ο γαύρος. Οι γαύροι του Βορρά κάνουν τα ίδια, αγοράζοντας παίκτες που δεν θέλουν για να τους δώσουν δανεικούς, αγοράζοντας τον Ουάρντα πριν τα τρία ματς με τον Παναιτωλικό και πάει λέγοντας. Κι εμείς, ολόκληρος Παναθηναϊκός που… αν βήξει, ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ πρέπει να πάθει… πνευμονία, φτάνει στο σημείο να μένει πίσω και από δικά του λάθη. Αισθανθείτε λίγο ρε. Μάθετε να λειτουργείτε ως Παναθηναϊκός. Με δυναμική, με πυγμή και με την μεγαλοσύνη που έχει αυτός ο σύλλογος. Δεν χρειάζονται λεφτά γι’ αυτό. Παναθηναϊκή ψυχή χρειάζεται…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου