Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΛΗ!

Όσα και να πετύχουν τα σωθικά τους θα «καίγονται» και το κόμπλεξ τους θα μεγαλώνει!

Η ζωή τους όλη!

Ο Παναθηναϊκός ως σύλλογος δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του. Πολλά τμήματά του έχουν οικονομικά θέματα που προσπαθούν να ξεπεράσουν, οι τίτλοι έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Μια κατάσταση ξένη για τον Παναθηναϊκό μας, αλλά όπως και να έχει θα αντέξουμε και θα την ξεπεράσουμε. Άλλωστε πάντα πρέπει να κάνεις κάποια βήματα προς τα πίσω για να πάρεις φόρα και να τους περάσεις όλους. Συγχρόνως, είναι και ο αιώνιος που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κατακτά κάποιους τίτλους. Όποιους δεν μπορεί τους αγοράζει έτοιμους. Δείτε το γυναικείο μπάσκετ για παράδειγμα. Τέλος πάντων, με τον τρόπο αυτό θα χαρούν 2-3 χρόνια, αλλά μετά απλά θα καταστραφούν. Θα το δείτε. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν χαιρόμαστε με αυτά που γίνονται. Αλλά ακόμη και μέσα σε αυτή την κακή Παναθηναϊκά περίοδο, υπάρχουν πράγματα που σε κάνουν να γελάς. Σε κάνουν να καταλάβεις πως όσο κι αν εσύ θεωρείς πως ο Παναθηναϊκός… μικραίνει, παραμένει ο ίδιος γίγαντας! Το κόμπλεξ τους, το πόσο… βράζουν μέσα τους, το πώς περιμένουν να πετύχουν κάτι για να μπουν σε συγκρίσεις που υπάρχουν μόνο στο μυαλουδάκι τους, είναι η πιο τρανή απόδειξη. Ο Παναθηναϊκός τους τσούζει σε βαθμό που δεν μπορούμε ούτε εμείς να φανταστούμε αδέρφια.

Δείτε απλά το τελευταίο 10ήμερο για παράδειγμα. Τι έχει συμβεί. Στο ποδόσφαιρο φωνάζουν για την διαιτησία και πάντα μα πάντα φέρνουν ως παράδειγμα τον Παναθηναϊκό. «Δείτε πόσα πέναλτι παίρνει ο Παναθηναϊκός, δείτε πως τον σφυρίζουν σε κάθε ματς». Εκτός του ότι γελάμε με την ηλιθιότητα αυτή, εκτός του ότι θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα η αναφορά της λέξης «διαιτησία» από γαύρο και μόνο το γεγονός πως ακόμη και τώρα σε φοβούνται και δημιουργούν κλίμα, φτάνει και περισσεύει. Εδώ οι επικοινωνιολόγοι τους νυχθημερόν πετούν και κάτι για τον Παναθηναϊκό, που προφανώς τον βλέπουν για εφιάλτη. Μέχρι και στην προσπάθεια στήριξης του Μπέντο… τον Παναθηναϊκό θυμήθηκαν! Τι να πεις; Και να ήταν μόνο αυτά; Έχουν κάνει ανάλυση τον ύμνο και όλα τα τραγούδια που έχουν βγει ποτέ για τον Παναθηναϊκό. Δίνουν και συνεντεύξεις κάτι γυναικόπαιδα για αυτό το θέμα. Και μετά κάθονται και νομίζουν πως κάτι είπαν. Ποιος διάολο ασχολήθηκε μαζί σας ρε Σάντος του Πελέ, ένας Θεός ξέρει. Άντε, βγείτε όλοι να πείτε μια σαχλαμάρα κατά του Παναθηναϊκού. Έτσι μόνο θα ξεπεράσετε την ανυπαρξία σας στον μικρόκοσμό σας. Πάμε στο μπάσκετ τώρα. Ξέρετε, το άθλημα που ο Παναθηναϊκός σπάει κάθε ρεκόρ καθώς για 21 χρόνια παίρνει τουλάχιστον έναν τίτλο την σεζόν; Κι αυτοί μας λένε για ένα 6-0; Ε, έχασαν το πιο σοβαρό και σημαντικό παιχνίδι και θυμήθηκαν τον εαυτό τους. Έβγαλαν μπλουζάκια, φούστες, ζιβάγκο, παπούτσια καθημερινά και πιο επίσημα, στα οποία αναγράφονται οι 14 φάσεις που διαμαρτύρονται. Αυτές που θα βγουν στα σινεμά την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ ήδη πωλούνται σε Blueray, DVD και VHS μπας και κάποιος είναι πιο παραδοσιακός. Έκαναν και παράσταση στην ΚΕΔ, ενώ ο προπονητής τους θυμήθηκε να διαμαρτυρηθεί κάτι μέρες μετά. Προφανώς μετά τον αγώνα δεν είχε καταλάβει τι έγινε, ήθελε να πάρει τον χρόνο του. Και… πέταξε την μπηχτή του μετά από μια Ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας του. Τον «έτρωγε» μέσα του βλέπετε. Ούτε να χαρούν δεν μπορούν τα παιδιά, τέτοιος εφιάλτης τους έχουμε γίνει.

Παιδιά, μαζευτείτε όλοι μαζί να χαρείτε τους τίτλους που παίρνετε. Πανηγυρίστε με την ψυχή σας. Αλλά ξέρετε. Γνωρίζετε το μέγεθός σας και το πώς πετυχαίνετε όσα πετυχαίνετε. Γι’ αυτό και πάντα μα πάντα η λέξη Παναθηναϊκός θα έρχεται στο μυαλό και στο στοματάκι σας. Να μην ξεχνάτε μόνο να κάνετε γαργάρες. Πολλές φορές πριν αναφέρετε το δοξασμένο όνομα του εφιάλτη σας! Καληνύχτα και πάντα μα πάντα να προσέχετε κομπλεξικοί. Κάτι πράσινο μπορεί να πλησιάζει… 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου