ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ Η ΑΠΑΘΕΙΑ

Ο Πράσινος Τιμωρός γράφει για το νέο… στραβοπάτημα στην Κέρκυρα και τα συναισθήματά του…

Χειρότερη όλων η απάθεια

Το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός πέταξε ακόμα δύο βαθμούς στην Κέρκυρα. Αν και προηγήθηκε, αν και το πάλεψε κόντρα στις απουσίες και την ατυχία με τους τραυματισμούς των Χουλτ και Λέτο, τελικά αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Το χειρότερο όλων, όμως, για τον μέσο Παναθηναϊκό και κατά συνέπεια και για μένα είναι πως μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν (ήμουν) «σκασμένος».

Παλαιότερα, μια ισοπαλία στην Κέρκυρα θα σήμαινε νεύρα. Θα σήμαινε ότι άνθρωπος δεν θα μπορούσε να μου μιλήσει για τις επόμενες 24 ώρες. Θα σήμαινε σπασμένα αντικείμενα και μπινελίκια. Θα σήμαινε εκατοντάδες αγανακτισμένα μηνύματα στο leoforos από τους αναγνώστες. Θα σήμαινε πολλά άσχημα, εντός και γύρω από την ομάδα…

Τώρα, όμως, τίποτα. Φάνηκε ως ένα ακόμη φυσιολογικό αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε την βουβή μας στεναχώρια αλλά ως εκεί. Ε, δυο διπλά έχουμε κάνει μετά από έναν γύρο και κάτι, οπότε το μη φυσιολογικό θα ήταν να κερδίζαμε. Μια ευχάριστη έκπληξη. Και αυτό είναι το χειρότερο και το πιο ανησυχητικό. Αυτή η απάθεια που μας έχει προκαλέσει αυτή η ομάδα.

Όποιος και να ευθύνεται γι’ αυτό, το θέμα είναι πρέπει να αλλάξει η κατάσταση. Οι ελπίδες μας όλες είναι πάνω στον Μαρίνο και τον Λύμπε. Ο πρώτος δείχνει να μην αποδέχεται την υπάρχουσα κατάσταση και να μην συμβιβάζεται με αυτή την εικόνα. Μακάρι να την αλλάξει τελείως.

ΥΓ: Μπράβο στους μάγκες που πήγαν στην Κέρκυρα χθες και στην Πάτρα προχθές. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και που στηρίζουν το «τριφύλλι». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου