ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ!

Αν δεν τα μάθατε ο Παναθηναϊκός εδώ και 20 χρόνια έχει τα πάντα υπό τον έλεγχό του!

Μιλάμε για λαίλαπα!

Ο καθένας σε αυτή την χώρα κάνει αυτό που γουστάρει, λέει αυτό που γουστάρει, περνάει προς τα έξω αυτό που γουστάρει. Το γεγονός πως τα… γιουσουφάκια είναι πολλά, οι προσκυνημένοι ακόμη περισσότεροι και τα όργανα ενός συστήματος 20ετίας ασταμάτητα, φαίνεται καθημερινά.

Οι δηλώσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, άπειρες. Οι βλακείες που έχουν γραφτεί, ακόμη περισσότερες. Γιατί; Για να μας πείσουν πως ο Παναθηναϊκός συστηματικά έχει την εύνοια της διαιτησίας, συστηματικά τον βοηθούν για να πάρει αποτελέσματα, συστηματικά αδικείται ο αιώνιος αντίπαλος και κανείς δεν μιλάει επειδή τα ΜΜΕ τα… ελέγχουν οι «πράσινοι». Με απλά λόγια, όσα κάνουν τα ρίχνουν πάνω στον άλλο.

Πώς το λέγαμε μικροί; Καθρεφτάκι, όποιος το λέει είναι και πάει λέγοντας. Αυτή είναι πλέον η λογική τους. 

Πετάνε την σαχλαμάρα για να προπαγανδίσουν, βγάζουν τα γνωστά τους όργανα (που ποτέ μα ποτέ δε θέλουν να μιλάνε για διαιτησία) και φυσικά αμέσως παίρνουν… γραμμή και οι αντικειμενικάρες στα ΜΜΕ. Οι οποίοι όλως τυχαίως έχουν την ίδια γνώμη, την εκφράζουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τα επιχειρήματά τους είναι λες και… φωτοτυπήθηκαν. Βρε κάτι συμπτώσεις!
Γαύρικες αστειότητες που συνεχίζονται.

Σε μια σεζόν που δείχνει την γύμνια τους. Δηλαδή όταν ακούς τον ΟΣΦΠ να… κράζει τον Θωμά Μητρόπουλο και τις μεθόδους του, να μιλάει για διαιτησία, να τα βάζει με την πολιτεία που πριν ένα χρόνο συνομίλησε μαζί της για να μην παίξει στην Λεωφόρο και αυτό είναι μόνο το τελευταίο παράδειγμα. Τι άλλο να πούμε ρε παιδιά; Μπράβο μας και πάλι μπράβο μας πάντως!

Οι αντοχές που έχουμε αναπτύξει οι Παναθηναϊκοί είναι το κάτι άλλο! Σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη συνέβαιναν τα ίδια και από πάνω σε έλεγαν και μ…….α, θα είχαμε εμφύλιο αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς οι Παναθηναϊκοί είμαστε συγκρατημένοι.

Αφού αντέξαμε μέχρι τώρα, όλα καλά. Γιατί τώρα θα σκούζουν. Και θα σκούζουν άσχημα. Θα πονέσουν όπως πονέσαμε για πολλά χρόνια. Θα τους… πατάνε κάτω (σε επίπεδο αντιμετώπισης αθλητικής) και δεν θα τολμούν να μιλάνε. Τώρα θα δούμε την πραγματική τους… δύναμη. Είτε αυτή αφορά την ομάδα, είτε την αλαζονεία, είτε τα σχόλια γεμάτα τσαμπουκά και πάει λέγοντας. Ο τροχός δεν θα γυρίσει, γύρισε ρεζίληδες. Γύρισε…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου