ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

Όλοι μου έγιναν… δημοσιογράφοι στην Ελλάδα για να «λερώσουν» κάτι που δεν μπορούν να ονειρευτούν!

Φτάνει με την σαχλαμάρα!

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ρε μάγκες, ο κάθε πουθενάς προσπαθεί να γίνει ελάχιστος με έναν τρόπο. Ζημιώνοντας τον Παναθηναϊκό. Βέβαια τα μούτρα τους… τρώνε στο τέλος, επειδή το μέγεθος του Παναθηναϊκού μας είναι τέτοιο που δεν διαφοροποιείται από κάτι τυπάκια όπως αυτά. Θα έχετε προσέξει πως εδώ και χρόνια στοχευμένα προσπαθούν να μειώσουν την πορεία για το Γουέμπλεϊ το 1971. Αναφορικά με τη ρεβάνς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτό το σύστημα που μετέτρεψε σε άκρως αξιόπιστη την μαρτυρία της Δέσποινας Παπαδοπούλου στην οποία κάποιος είπε να μην αγχώνεται στη διάρκεια εκείνου του ματς. Α, σίγουρα πράγματα δηλαδή. Όσοι χρησιμοποιούν τα λεγόμενά της, ίσως κάποτε να φώναζαν κάτω η χούντα έτσι; Ή ίσως να γιορτάζουν τώρα την 17η Νοέμβρη το Πολυτεχνείο. Αυτά τα γιουσουφάκια που αποθεώνουν την Παπαδοπούλου τώρα. Μάλιστα..

Ήρθε τώρα ένας ηλικιωμένος, τότε παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, να πει πως τότε ήταν ναρκωμένοι οι παίκτες του Αστέρα. Χωρίς να ξέρει πως, χωρίς να έχει δει κάτι, χωρίς να μπορεί να το αποδείξει. Είναι αυτό που λέμε… τους ψεκάζουν. Και φυσικά στην Ελλάδα έψαξαν να βρουν κι άλλες φωνές που θα πουν το ίδιο. Πως ναρκώθηκαν τότε δηλαδή, αλλά χωρίς να ξέρει κανείς το πώς και το πότε.

Τουλάχιστον όσο ζούμε μαθαίνουμε. Μετά τις… αξιόπιστες μαρτυρίες της Παπαδοπούλου και των ηλικιωμένων που λένε κάτι που είδαν σε κάποια ταινία προφανώς, πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα. Το ότι ο Παναθηναϊκός πήγε με τρόπο μη νόμιμο στο Γουέμπλεϊ μας το λένε όλοι. Οκ. Απλά πως είχε κανονίσει τα πράγματα ρε βλάκες; Έστειλε πορτοκάλια στην τότε Γιουγκοσλαβία όπως έλεγαν παλιότερα; Πλήρωσε λεφτά η χούντα; Ή μήπως τους… ψεκάσαμε και τους ναρκώσαμε; Ρε δεν πάτε στον αγύριστο ομαδικά. Πουθενάδες και ανύπαρκτοι που προσπαθείτε να μειώσετε συστηματικά και εδώ και χρόνια αυτά που δεν μπορείτε να δείτε ούτε στον ύπνο σας.

Αλήθεια ρε κακομοίρηδες, μια ριμάδα έρευνα, μια ριμάδα συνέντευξη, ένα ριμαδιασμένο άρθρο θα υπάρξει για εκείνο το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Ξέρετε σε ποιο άθλημα και ποια εποχή. Μην το παίζετε χαζοί. Αλλά είπαμε, το σύστημά τους είναι σιχαμένο και στημένο για να κάνει κακό στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι η δημοσιογραφία το θέμα, η στοχευμένη ζημιά του Παναθηναϊκού είναι ο στόχος. Αλλά πουθενάδες και… μυρμηγκάκια δεν μπορούν να «λερώσουν» έναν γίγαντα. Ίσως απλά να βγάζουν το άχτι τους τα τυπάκια αυτά, επειδή αν τα κάνουν σε άλλες ομάδες (όπως τότε με την ΤΣΣΚΑ όπως αναφέραμε που το θέμα φώναζε, υπήρξαν πανό που κρύφτηκαν απ’ τους Ρώσους και πάει λέγοντας) θα πρέπει να κάνουν πέντε βόλτες πριν μπουν σπίτι τους για να αποφύγουν τίποτα περίεργες συναντήσεις…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου