ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ;

Τα πράγματα στο δρόμο για τον τυπάκο που κοροϊδεύει! 

Ποιος είσαι εσύ ρε;

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε την απορία. Πως στο διάολο ένας παίκτης με τα στοιχεία του Ιμπάρμπο δεν παίζει σε υψηλότερο επίπεδο; Πως γύρισε στην πατρίδα του και τελικά ήρθε στον Παναθηναϊκός; Ο τύπος είναι για μεγαλύτερα πράγματα. Και έτσι είναι, αλλά έχει ένα πρόβλημα το παιδί. Άδειο κεφάλι. Από μυαλό… amber alert. Άστα να πάνε. Εμείς τι φταίμε γι’ αυτό; Τίποτα. Και δεν είναι δυνατόν κοτζάμ Παναθηναϊκός να ανέχεται αυτό το παιδάκι να του κάνει και καπρίτσια!

Τι αγόρι μου; Την έκανες… κοπάνα απ’ τις προπονήσεις; Καταγγελία, τα πράγματα τα πετάμε στο δρόμο απ’ το σπιτάκι σου και τρέχα να πληρώσεις ξενοδοχείο για να κοιμηθείς. Αν γυρίσεις ποτέ! Γιατί φιλαράκι εσύ και ο κάθε… εσύ, είσαι πολύ μικρός για να κάνεις παιχνίδια στον Παναθηναϊκό. Είσαι ελάχιστος, είσαι ένα τίποτα. Την σοβαρότητά σου έπρεπε να την καταλάβουμε απ’ το γεγονός πως δεν μπήκες καν στον κόπο να φέρεις την οικογένειά σου μαζί. Θα σκεφτόσουν μάλλον «έλα μωρέ, θα αράξω εκεί, θα περάσω καλά και όλα εντάξει». Αλλά είχες κάποιες… περίεργες συναντήσεις μια μέρα στο Κορωπί, που μάλλον σε έκαναν να αισθανθείς τι είναι ο Παναθηναϊκός και πόσο ενοχλεί τον κόσμο η αδιαφορία. Σαφώς και δεν είμαι υπέρ αυτής της λογικής, αλλά όταν καταδικάζουμε μην το κάνουμε μόνο για τον κόσμο όταν ξεφεύγει. Να το κάνουμε και για τα χαϊδεμένα που νομίζουν πως εδώ θα κάνουν διακοπές, θα πληρώνονται και ουδείς θα τους ζητά ευθύνες.

Άντε τράβα από εκεί που ήρθες, γιατί έτσι κι αλλιώς το ποδόσφαιρο για σένα έχει τελειώσει. Για καμιά Κίνα, για κάνα MLS, κάπου που απλά θα πάρεις χρήμα και όλα οκ, δεν θα ασχοληθείς με το άθλημα. Παλαίμαχος απ’ τα 25 σου ήσουν λόγω νοοτροπίας. Για ένα πράγμα λυπάμαι. Που ο Θεός σου έδωσε το ταλέντο και δεν το χάρισε σε κάποιο παιδί που μοχθεί και γυμνάζεται όλη μέρα με το όνειρο πως θα πάει σε μια μεγάλη ομάδα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου