ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

Ρε δεν σας τα είπαν καλά, μόνο να ζητάτε και να μην δίνετε τίποτα!

Μόνο απαιτήσεις, καμιά ευθύνη!

Η μαλθακότητα με την οποία αντιμετώπιζε τα πάντα ο Παναθηναϊκός, ήταν το λιγότερο εκνευριστική. Δημιουργώντας ένα μείγμα από κακομαθημένα παιδάκια, χαϊδεμένους ποδοσφαιριστές που δεν καταλάβαιναν ποτέ μα ποτέ τις απαιτήσεις της ομάδας στην οποία αγωνίζονται. Και το χειρότερο που με βγάζει απ’ τα ρούχα μου δεν είναι μόνο η στάση του… χαϊδέματος απ’ την ομάδα. Είναι η δική τους ανεπάρκεια στο να δείξουν πως υπάρχουν ως φιλόδοξα άτομα, να δείξουν πως έχουν αίμα στις φλέβες ρε φίλε! Να βγάλουν μια στάλα εγωισμό. Σαν… πλασματάκια που δεν νιώθουν τι γίνεται, δεν αντιλαμβάνονται σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα. Μόνο ζητούν, μόνο θέλουν, μόνο απαιτούν, μόνο κατεβάζουν την μούρη τους αν προκύψει το παραμικρό πρόβλημα. Όχι ρε μάγκες, Παναθηναϊκός είναι εδώ. Είστε ΟΛΟΙ τρομερά μικροί για να βάζετε τον εαυτό σας έστω στην ίδια ευθεία με την ομάδα. Γατάκια όλοι σας!

Σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις. Σαφώς υπάρχουν και παιδιά που αισθάνονται. Όμως αυτό δεν αρκεί. Ούτε ένας δεν πρέπει να είναι εκτός κλίματος.

Και σα να μην έφτανε το γεγονός πως δεν καταλαβαίνουν που βρίσκονται και τι συμβαίνει γύρω τους, εκφράζουν διαρκώς και παράπονα. Πονάει το ποδαράκι, είναι λίγο μικρό το νυχάκι κι άλλες τέτοιες ηλιθιότητες. Τα πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κ……ς του πονεί, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό. Κι αν δεν γουστάρετε, μην κάθεστε στα συμβόλαια. Να έχετε τουλάχιστον το σθένος και το αντριλίκι να φύγετε από ένα κλίμα και ένα περιβάλλον που δεν γουστάρετε. Κερατάς και δαρμένος δεν θα είναι άλλο ο Παναθηναϊκός. Ειδικά για παίκτες που την έχουν δει μισθοφόροι.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου