ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!

Ο Πράσινος Τιμωρός γράφει για το Νίκο Νιόπλια και τους λόγους που ο ΟΦΗ έπαιξε αντρίκια!

Παναθηναϊκός στην καρδιά!

Δεν συνηθίζω να λέω καλά λόγια για αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση. Αιτία είναι ο Νίκος Νιόμπλιας. Ένας Παναθηναϊκός γνήσιος. Από την κορφή ως τα νύχια. Σε ψυχή, καρδιά και σε νοοτροπία. Με την πράσινη φανέλα έχει αφήσει το στίγμα του ως παίκτης, ενώ ως προπονητής κατέκτησε ένα νταμπλ και πήρε και αυτή τη νίκη στη Ρώμη που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε.

Ως προπονητής του ΟΦΗ, τον οποίο ουδόλως εκτιμώ ως σύλλογο για διάφορους λόγους, έκανε χθες το καθήκον του, κέρδισε τη γριά και μας έδωσε τη δυνατότητα να προκριθούμε στο Κύπελλο με τη νίκη στη Ριζούπολη. Θα το έλεγα ακόμη κι αν χάναμε, ακόμη κι αν μέναμε έξω. Όπως είπε κι ο Μαρίνος δεν την αξίζαμε βάσει εικόνας αυτή την πρόκριση. Δεν την πανηγυρίσαμε. Μόνο το Κύπελλο θα πανηγυρίσουμε. Και αν…

Και ο Νιόμπλιας δεν το έκανε όχι από συμφέρον. Αντιθέτως οι φίλοι της νυν ομάδας του δεν χάρηκαν με αυτό γιατί περάσαμε εμείς. Το έκανε γιατί έχει νοοτροπία Παναθηναϊκού. Δεν κάνει χάρες και δεν μπλέκει σε σενάρια και «στημένα» (ναι, ναι: φάουλ, κόρνερ πέναλτι).

Αν ήταν γαύρος, αν είχε γαλουχηθεί με τη νοοτροπία της ομάδας του Πειραιά, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Είναι σίγουρο. Αλλά ο Νίκος είναι μάγκας και Παναθηναϊκός και ένιωθα ότι έπρεπε να το αναφέρω.

ΥΓ: Προ ημερών μας είχε κάνει και ένα ακόμη μεγαλύτερο καλό! Έδιωξε τον Ιταλό!!!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου