ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΡΕ!

Όποιος φεύγει από τον οσφπ κράζει το σύλλογο και όποιος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό αποθεώνει κόσμο και ομάδα!

Αυτή είναι η διαφορά μας, ρε!

Ο Νάνο αποτελεί παρελθόν για το «τριφύλλι» αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλμερία. Ο Ισπανός συγκλόνισε με το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον κόσμο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα και ειδικά τη Θύρα 13. «Θέλω να ξέρετε ότι έχετε έναν ακόμα φίλο που θα ακολουθεί τον Παναθηναϊκό μέχρι ... το τέλος του κόσμου», γράφει στον επίλογο.

Καταλάβατε, ρε κουτάβια, τι είναι ο Παναθηναϊκός; Καταλάβετε και πάλι ποια είναι η διαφορά μας.

Έχουμε χρόνια να πάρουμε τίτλους. Δεν παίρνουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα με την αβάντα του ποδοσφαιρικού παρακράτους. Δεν έχουμε χαρισμένο καινούριο γήπεδο. Δεν πάμε κάθε χρόνο στο Τσου Λου με… wild card (ευτυχώς αυτό τελείωσε φέτος και ξεβρακωθήκατε).  Και όμως, ακόμη και οι ξένοι παίκτες μας όταν αποχωρούν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Κι ας μην έβγαλαν εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό.  Δεν βγαίνουν να κράζουν όπως οι δικοί σας.

Εμείς τους σεβόμαστε και μας σέβονται. Αυτή είναι η διαφορά μας. Και αυτό δεν θα αλλάξει ό,τι κι αν γίνει. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα σπορ. Τα παραδείγματα δεν έχουν ουσία. Ουσία έχει το μήνυμα του Νάνο.

Διαβάστε το και θα καταλάβετε:

 «Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού,

έφτασε η στιγμή που έπρεπε να πάρω την δυσκολότερη απόφαση της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου και πρώην συμπαίκτες μου στην ομάδα για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 2013. Ειδικά θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό Ζέκα και τον πρώην συμπαίκτη μου Νταίηβιντ Μέντες για όλη την μεγάλη βοήθεια που μου έδωσαν σ' αυτό το τόσο σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Η οικογένειά μου και εγώ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε βέβαια τους φιλάθλους και την "Θύρα 13" καθώς και ότι όταν έφτασα στην Αθήνα ήμουν άγνωστος ενώ τώρα αναχωρώ σαν ένα ακόμα μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε ότι έγινε εφικτό στην διάρκεια των τελευταίων τριών ετών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους. Mε έκαναν να αισθανθώ αγαπητός και αγαπημένος! Αισθάνομαι λοιπόν θλιμμένος αλλά συγχρόνως χαρούμενος που μια νέα περιπέτεια ξεδιπλώνεται μπροστά μου, στην χώρα μου. Πραγματικά πήρα μια δύσκολη απόφαση.

Εύχομαι στους πρώην συμπαίκτες μου, στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο τα καλύτερα.

Θέλω να ξέρετε ότι έχετε έναν ακόμα φίλο που θα ακολουθεί τον Παναθηναϊκό μέχρι ... το τέλος του κόσμου!».

Και εμείς σε ευχαριστούμε, ρε παλίκαρε. Για το Κύπελλο που κατέκτησες, αλλά κυρίως για το πάθος σου... Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς! 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 25 Απριλίου