ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ: «ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδειξε πως… υπολογίζει όλους τους παίκτες του Βέλικο Περάσοβιτς και παράλληλα έστειλε το μήνυμά του στους παίκτες του

Τζόρτζεβιτς: «Μόνο έτσι θα κερδίσουμε»

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για να βρεθεί στο Βερολίνο. Και αυτό φαίνεται και από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Δύο από τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν την Λαμποράλ είναι η ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι της και η αθλητικότητά της. Είναι τα στοιχεία που την «εκφράζουν» και στην άμυνα και στην επίθεση» είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και ξεκαθάρισε πως Λαμποράλ δεν είναι μόνο ο Μπουρούσης.

«Ο Μπουρούσης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Κάνει εξαιρετική σεζόν, είναι η αλήθεια, αλλά είναι ένας παίκτης όπως οι υπόλοιποι. Δεν πρέπει να εστιάσουμε στον Μπουρούση και να ξεχάσουμε τους άλλους παίκτες. Η Λαμποράλ έχει πολλούς καλούς παίκτες όπως τον Μπέρτζνς, τον Μπλάζιτς, τον Χάνγκα. Πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα που δικαίως βρίσκεται εδώ».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του, τα πράγματα είναι απλά. « Εμείς από την πλευρά μας είμαστε όλοι εδώ αποφασισμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν πως θα πρέπει να έχουμε το μέγιστο επίπεδο προσπάθειας της καριέρας τους. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε. Μόνο αν όλοι οι παίκτες που αγωνιστούν, δώσουν το 100% των δυνάμεών τους».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου