ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» (VIDS+PICS)

Φορέστε τα πράσινα γυαλιά σας και δείτε μέσα από αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες το χρονικό της μετ’ εμποδίων επιστροφής του Παναθηναϊκού από την Πόλη και την on air selfie!

Καλή Παναθηναϊκή χρονιά με «Οδύσσεια» (vids+pics)

Μεγάλη ταλαιπωρία βίωσε η αποστολή του Παναθηναϊκού, κατά την επιστροφή της από την Κωνσταντινούπολη. Χιονιά, κρύο τσουχτερό, τέσσερις ώρες αναμονή μέσα στο αεροπλάνο και αναταράξεις κατά την απογείωση. Πολλή η κούραση, αλλά τα χαμόγελα… χαμόγελα. Βλέπετε, όταν μιλάμε γι’ αυτή την ομάδα είναι σα να μιλάμε για μια οικογένεια.

Αλλά ας πάρουμε και ας δούμε τα πράγματα από την αρχή. Οι «πράσινοι» ξύπνησαν χαράματα για να κάνουν τσεκ άουτ από το ξενοδοχείο και να πάνε στοαεροδρόμιο. Στις 7 ήταν η αναχώρηση υπό αντίξοες συνθήκες. Κρύο πολύ, στρωμένο χιόνι στο δρόμο και «τρελός» αέρας…

Τα δύσκολα, όμως, άρχισαν μετά αφού λόγω της έντονης χιονόπτωσης οι πτήσεις από και προς την Πόλη διεξάγονταν με δυσκολία και με μεγάλη καθυστέρηση. Τέσσερις ώρες αναμονή στο αεροπλάνο παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Κι αν περιμένατε γκρίνιες από πλευράς των μελών της αποστολής, που αντί να είναι σπίτια τους περίμεναν το 2016 μέσα σε ένα αεροσκάφος, κάνετε λάθος. Ναι μεν η κούραση ήταν εμφανής αλλά το κέφι δεν χάθηκε, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και στη selfie της κεντρικής εικόνας. 

Και η πτήση δεν ήταν ομαλή. Είχε αρκετές αναταράξεις. Τέλος καλό, όλα καλά όμως. Το 2015 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Το 2016 έρχεται. Καλή Παναθηναϊκή χρονιά να έχουμε!

***Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι-«Οδύσσεια» στη Gallery!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου