ΠΙΤΙΝΟ: «ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ» (VIDEO+PHOTOS)

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Πιτίνο: «Να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ» (video+photos)

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός τεχνικός:

Για το αν υπάρχει πρόοδος της ομάδας τον τελευταίο μήνα: «Έχω ένα καλό προαίσθημα για που βρισκόμαστε. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ δεν χάνει συχνά στην έδρα της. Όμως θεωρώ πως παίζουμε κοντά στις δυνατότητές μας. Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης της ομάδας που να μην παίζει εξαιρετικά τελευταία ιδιαίτερα στην επίθεση».

Για τους 25 πόντους ανά περίοδο και το εάν αποτελεί ρίσκο η επιλογή αυτή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ: «Προφανώς αποτελεί έναν στόχο. Ακόμα και 20 πόντοι είναι καλή συγκομιδή. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την ταχύτητα. Πολλοί παίκτες μας παίζουν καλά τελευταία, ο Παπαγιάννης είναι κομβικός σε σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού, Τόμας και Γκιστ έχουν ανεβεί, οπότε είμαστε έτοιμοι τη σωστή στιγμή».

Για το γεγονός πως κάθε ομάδα που πάει στη Μόσχα, προσπαθεί να κατεβάσει το ρυθμό: «Είναι μια ομάδα (ΤΣΣΚΑ) που δεν σουτάρει καλά, όπως κι εμείς. Αν κατεβάσεις τον ρυθμό θα βρουν την ευκαιρία να σκοράρουν μέσω των jump shots. Αν ρίξουμε το ρυθμό μας, δεν θα βρούμε αιφνιδιασμούς, δεν θα κλέψουμε μπάλες και έτσι δεν θα έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ας μας οδηγήσει η τύχη!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
Video 1

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο πριν το ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 24 Μαίου