ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ-ΑΕΚ: ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΦΥΤΟ ΧΑΝΔΡΙΩΤΗ (VIDEOS)

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές του τουρνουά της Κύπρου για τον αδικοχαμένο Νεόφυτο Χανδριώτη

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΑΕΚ: Το συγκλονιστικό βίντεο αφιέρωμα στον Νεόφυτο Χανδριώτη (videos)

Πιο συγκεκριμένα ο Χανδριώτης στα 19 του διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο που δυστυχώς τον κατέβαλε το 2015. Το 2010-11 ήταν η χρονιά της απογείωσής του, αφού αποτέλεσε μέλος της ομάδας αντρών της ΕΘΑ με προπονητή τον Τόνι Κωνσταντινίδη και βοηθό τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη. Κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα αντρών και με την ομάδα των εφήβων της ΕΘΑ κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας ανακαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας.

«Στην αρχή νομίζαμε πως ήταν φλεγμονή, κάτι που παθαίνουν όλοι οι αθλητές. Ξεκίνησε φυσιοθεραπείες αλλά δεν βελτιωνόταν η κατάστασή του, ενώ παρουσίασε και συμπτώματα διπλωπίας. Ανακαλύψαμε αργότερα, τον Ιούλιο του 2012, μετά από εξέταση με MRI, όγκο στο πιο δύσκολο σημείο του εγκεφάλου, το στέλεχος. Τη στιγμή που μας το ανακοίνωσαν ήταν λες και έπεφτε το ταβάνι πάνω μας. Η θέληση όμως που είχε δεν τον άφησε να τον πάρει από κάτω, και ξεκίνησε άμεσα ραδιοθεραπεία» είχε πει ο πατέρας του. Τελικά η αρρώστια του τον κατέβαλε και ο Χανδριώτης δεν είναι πια στη ζωή. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Source: Το βίντεο για τον Νεόφυτο Χανδριώτη by Leoforos

Source: Βίντεο για τον Χανδριώτη by Leoforos

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου