Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ …ΠΕΤΣΕΤΑΔΩΝ!

Αγραβάνηδες και Μπόγρηδες μιλάνε και κουνάνε πετσέτα στα πρόβατα και οι άλλοι παίζουν και σκοράρουν

Η μόδα των …πετσετάδων!

Άτιμη μπάλα η σπυριάρα! Αν δεν είσαι καλός και ικανός μπορείς να πάρεις συμβόλαιο μόνο κουνώντας την πετσέτα και πουλώντας οπαδιλίκι. Σε αυτούς που περνά, όμως, διότι αλλού θα σε διώξουν με τις κλωτσιές. Στον Πειραιά είναι εδώ και χρόνια πάγια τακτική των εκάστοτε άμπαλων να χρησιμοποιούν τέτοια τεχνάσματα για να μένουν στην ομάδα της …καρδιάς τους! Εδώ γελάμε βέβαια στην περίπτωση του υπερόπλου Αγραβάνη! Ναι μωρέ, αυτός που έπαιρνε εισιτήρια από τα βόρεια για τους αγώνες του Παναθηναϊκού και τώρα έγινε ολυμπιακάρας! Αυτός που ήταν έτοιμος να πάει Frangelico μαζί με τον Μάντζαρη πριν από δύο χρόνια και έβριζε τον προπονητή του μέσω social media.

Ο «παικταράς» με το «πλούσιο» ταλέντο λοιπόν αποφάσισε να κατακεραυνώσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό! Αντί να ανοίξει τα στραβά του να δει τον Πρίντεζη, που πριν από ένα μήνα ευχόταν καλή επιτυχία στον πρώην συμπαίκτη του αλλά και τον Παπανικολάου, αποφάσισε να τραβήξει τον άλλο δρόμο. Του πετσετά! Σαν τον Μπόγρη ένα πράγμα. Η μόδα των πετσετάδων έχει πλέον ονοματεπώνυμα.

Δεν συζητάμε να κοιτάξουν δίπλα τους τον Σπανούλη που είναι ο πρώτος διδάξας. Ούτως ή άλλως, ο Θεσσαλός δεν τους έχει και σε καμία εκτίμηση καθώς αγωνιστικά και σε θέματα νοοτροπίας δεν τους αφήνει να του κρατάνε ούτε την τσάντα. Άλλωστε, βλέπει δύο «συμπαίκτες» του να μην μπορούν να μιλήσουν με τη σπυριάρα (μπάλα μπάσκετ) και να το κάνουν μόνο με τη μεγάλη τους γλώσσα. Να ξέρετε και οι δυο σας πως ο μπασκετικός κόσμος γελάει με αυτά που λέτε και με τον τρόπο που προσπαθείτε να πάρετε συμβόλαιο. Όσο για το ταλέντο σας; Δακρύζει όλη η χώρα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου