Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ!

«Είμαστε γαϊδούρια και υποκριτές και κανένας κανονικός οπαδός δεν μπορεί να σταματήσει το μαχαίρωμα που βλέπουμε και live και δεν τρέχει κάστανο», γράφει ο Δημήτρης Κοντός .

Η Ελλαδάρα της ανοσίας στα μαχαιρώματα!

Τώρα για το αν είναι οφσάιντ ή όχι, μην σκάτε και τόσο στην προκειμένη περίπτωση. Στην τελική φιλικές είναι οι σχέσεις των δύο διοικήσεων. Δεν είναι πως ήρθε κεραμίδα στον έναν ή τον άλλον. Εκτός και αν πιστεύετε πως μπορεί ο Σαββίδης να πιάσει κορόιδο τον Μελισσανίδη. Αυτό αντί προλόγου σ’ ένα αντικείμενο που ούτως ή άλλως δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.

Αλλού είναι το ζήτημα που οδήγησε σε αυτές εδώ τις γραμμές και δεν αφορά το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Οδεύοντας προς τα 40 έχουμε δει και έχουμε δει επεισόδια. Από τις μαθητικές και εφηβικές μας συμμετοχές, μέχρι τις επαγγελματικές καταγραφές και υπομονές τους. Εδώ, όμως, το πράγμα έχει αλλάξει και δεν το καταλαβαίνουμε. Δεν είναι πως βλέπεις δυο σφαλιάρες και μια καρεκλιά, εικόνες απαράδεκτες αλλά που τις συναντάς παγκοσμίως σε χώρους γηπεδικής και οπαδικής εκτόνωσης. Εδώ βλέπουμε σε ζωντανή μετάδοση μαχαίρωμα και δεν ιδρώνει το αυτί και το μάτι μας.

Καταλαβαίνετε τι λέμε; Μαχαίρωμα σε πανελλήνια μετάδοση, μέσα στις εξέδρες και δεν τρέχει κάστανο. Αυτό δείχνει μια απίστευτη κοινωνική αλλά και πολιτική ανοσία σε όλα αυτά. Μια ανοσία που θα οδηγήσει σε live μετάδοση δολοφονίας σαν αυτές που χαζεύαμε στη Βραζιλία και λέγαμε «δεν είναι δυνατόν».

Τελικά, έχουμε γίνει μεγάλα γαϊδούρια και υποκριτές. Ο κάθε μουρόχαβλος που παίρνει ένα μικρόφωνο ή ένα στυλό και γιορτάζει τον πρώτο τίτλο της ομάδας που στηρίζει. Σε απλά ελληνικά μια ασύδοτη και μαλακισμένη διαχείριση απ΄ όλους.

Αν θεωρούμαστε οπαδικό Μέσο στηρίζοντας τα μαχαιρώματα ας τα κλείσουμε όλα και ας πάμε στην ευχή του Θεού. Είμαστε «οπαδικό» Μέσο χρησιμοποιώντας λάθος τον όρο του οπαδισμού. Αν αυτό είναι το οπαδιλίκι πλέον εμείς ας το αλλάξουμε και ας γίνουμε «συλλογικό» Μέσο που ασχολείται με την ομάδα και τον Σύλλογο.

Θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας με αυτούς που επιχειρηματολογούν πως δεν είναι όλοι οι οπαδοί το ίδιο. Το πιστεύω και δεν το αλλάζω με τίποτα. Από τους 8000 οπαδούς που θα πάνε σ’ ένα γήπεδο οι 7.800 θέλουν να ξελαρυγγιαστούν για την ομάδα τους και οι 200 πάνε να τα κάνουν όλα «όπα». Διαχρονικό το χαρακτηριστικό τους.

Και σταματήστε την ηλίθια καραμέλα περί απομόνωσης τους. Πως ο πιτσιρικάς ή ο 40αρης με παιδί να τα βάλει με κάποιον που χρησιμοποιεί μαχαίρι για πλάκα σε κοινή θέα; Πως; Για μαλάκες ψάχνετε;

Αυτή είναι η δουλειά του αρματωμένου που κατά κανόνα εμφανίζεται αφού γίνει το κακό και βαράει αδιακρίτως έναν από τους …7800. Είναι δουλειά της Πολιτείας που τους βλέπει ζωντανά να σκοτώνονται και δεν κάνει ούτε μία σύλληψη. Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου.

Τώρα για το αν το πήρε ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης ή ο Μελισσανίδης; Ένα και το αυτό είναι στο τέλος της ημέρας αφού στην Ελλάδα για να το πάρεις «πρέπει» να βάλεις γκολ οφσάιντ για να εξυπηρετηθεί το σύστημα του κάθε καραγκιοζάκου που κρατά μια σημαία ή μια σφυρίχτρα και αντισταθμίζει το ξύλο που τρώει στο σπίτι ή το μεροκάματο που δεν βγάζει!

Καληνύχτα Ελλαδάρα!  Ελλαδίτσα θα ήσουν αν δεν ήξερες τι σου γίνεται αλλά εσύ έχεις γίνει ένας τόπος μπόχας και δυσωδίας έχοντας απόλυτη επίγνωση της κατάστασης.    

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου