ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει στο Leoforos.gr για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και το τι πρέπει να συμβεί το βράδυ στο «Απόστολος Νικολαΐδης»…

Κάθε νίκη είναι παράσημο

Λοιπόν, ας εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, ούτε θα μπούμε ποτέ στη μύτη των παιδιών που ασχολούνται με τη μπάλα, ούτε θα το παίξουμε …μπαλαδόφατσες, τουλάχιστον σε ότι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι διότι στα …καφενεία είμαστε πρώτοι. Ο Παναθηναϊκός απόψε δίνει μια μεγάλη μάχη οπότε όποιος βλέπει λίγο …φως μπορεί να μπει και να πει την άποψη του.

Το βασικότερο είναι να αρχίσει και να τελειώσει ο αγώνας ώστε να καταφέρουν οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να κερδίσουν στο 90λεπτο. Το λέμε αυτό γνωρίζοντας πόσα κουβαλάει ο κόσμος μέσα του μετά την 20ετη …ασέλγεια στο ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για παραπάνω από έναν  λόγους που έχουν στείλει το άθλημα του ποδοσφαίρου στα τάρταρα. Μέσα στο γήπεδο, ωστόσο, η μοναδική διέξοδος του ξεσπάσματος μπορεί να έρθει μόνο με γκολ και νίκες. Εκεί, λοιπόν, οι «πράσινοι» μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα προς όλη την Ελλάδα πως η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι καθαρά πλασματική.

Ο σύλλογος έχει ανάγκη από μια χαρά και το βράδυ της Κυριακής προσφέρεται για χαμόγελα. Ας αφήσουμε στην άκρη για δυο 45λεπτα τι έχει συμβεί και ας δούμε αυτή τη βραδιά ως ένα μάθημα. Όχι προς εμάς! Καμία άλλη σκέψη πέραν της νίκης!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου